Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirdond

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioPorn Central Melyik szám? 2010.05.08 21:58:02
új hét, új játék ha kimaradtak az előző részek akkor teleport szóval szerintetek melyik számot adja elő ez a visszafogott lánybanda?? kommentre fel!..
Megfogant az ötlet, most pedig jól útjára is indítjuk új rovatunkat, mely remélhetőleg több célt is eredményesen fog szolgálni. Szimi barátunk, aki már megcsillantotta nálunk is bődületes lexikális tudását, természetesen lelkesen állítja a jó ügy szolgálatába az elmúlt 25…..
A Championship klubjai, csakúgy, mint Európa más fontosabb bajnokságainak csapatai két hét pihenőre mennek, ami nem is jöhetne jobbkor egyeseknek. Az elkövetkező hosszú hallgatást enyhítve beszámolunk a 4. forduló eseményeiről a kiemelkedőt nyújtó és így a forduló…..
Melyik NST-olvasónak ne párásodna be a tekintete, ha a világ sportsajtójának legtöbb címbéli hárompont-felkiáltójel-kombóját felmutató, Gyárfás Tamás-féle Sport pluszról hall...? Mármint remélem, hogy a sportújságírói mezőny leghülyébb (lásd fent), és leghíresebb…..
Derbiket bemutató sorozatunk első valódi lokális üzekedést taglaló posztja nem is lehetne aktuálisabb, hiszen a La Liga első fordulójában Real Madrid – Atlético Madrid mérkőzést rendeztek. Spanyolországban szép számmal találunk nagy fontossággal bíró városi, tartományi,…..
Folytatjuk a Championship klubjait bemutató sorozatunkat, ahol a mai részben megtudhatjuk, kik alkották az angol futball első csokicsatár-duóját, mi a közös a Housemartinsban és a Tigrisekben, melyik Traktoros Fiú szerepelt filmvásznon, mi történt a Rókákkal a 2004-es szexbotrányuk…..