Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HmMm

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magánnyugdíj-pénztárban egyéni számlámon felhalmozódott pénz sorsáról kell döntenem hamarosan. Maradok nyugdíjpénztári tag vagy az állami rendszert választom azáltal, hogy nem csinálok semmit. Felelősségteljes döntésnek kell lennie ennek, hiszen befolyásolni fogja a…..
HmMm 2010.12.28 01:48:56
@Sky_Net:
Köszönöm értelmetlen válaszod! Hogy miért tekintem annak?
1, Rengeteg dologra válaszoltál, amit nem kérdeztem, csak arra az egyre nem, amit kérdeztem.
2, Én a nyugdíjpénztáramtól igenis elvárom, hogy reálhozamot is termeljen, és ha nem képes erre, akkor azt továbbra sem tartom a pénztár melletti érvnek. Az összes többi általad felemlített dologról azonban egyetlen szót sem írtam, tehát fogalmam sincs, honnan okoskodtad ki a "nem látsz át még töredék összegfüggéseket sem" és az "ez elvakultsággal párosul" következtetéseidet. Benned rengeteg lehet a düh és gyűlölet, talán ezért látsz bele olyanokat a mondataimba, amik nincsenek ott. Egy szóval sem ítélkeztem, melyik megoldás a jobb, csupán a számokat firtattam, és az azokból levont következtetést.

Szóval: ha akad valaki, aki ebben a reálhozam-számításban tud okosat mondani, azt megköszönném. Megkeseredett, látnoki képességekkel bíró, a következő 200 év nyugdíjpolitikáját felvázoló agitátorok kíméljenek!