Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milyen Feri

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka került megrendezésre a Golden Globe Awards, amelyen a 2013-as filmeket, sorozatokat díjazták. A legjobb dráma a 12 év rabszolgaság lett, a legjobb férfiszínész vígjáték kategóriában LEONARDO DiCAPRIO lett a The Wolf of Wall Street-ért (A…..
Scarlett Johansson ott van mindenhol, ami nem véletlen, hiszen a napokban mutatják be új filmjét, a "Don Jon" címűt, amelyben partnerei Joseph Gordon-Levitt és Julianne Moore lesznek. Scarlett ezúttal az Esquire magazin címlapján látható egy elég szexi képen, de az újság számára…..
Milyen Feri 2013.10.09 14:49:10
<3
Az Interview magazin októberi száma egy csodálatos fotósorozatot közöl le napjaink egyik leggyönyörűbb színésznőjéről, Scarlett Johanssonról. A képek szuperek, Scarlett szebb, mint valaha, és szokásától eltérően ezúttal egy cseppet sem bamba :) Ja, és még a címlapon is ő…..
Milyen Feri 2013.10.04 10:38:30
Az Interview magazinban megjelent képanyag után ismét itt van Scarlett Johansson, egy másik magazin, méghozzá a Vogue Italia októberi számából. Ezeket a fekete-fehér fotókat Paolo Roversi készítette a színésznőről. Őszintén szólva a tegnapi képek sokkal-sokkal jobban…..
Milyen Feri 2013.10.04 10:37:57
"Gyere meztelenül, hogy felöltözve távozhass!' - adta ki a jelszót a Desigual legújabb kampánya, melynek keretében 120 "szerencsés" jelentkező öltözhetett fel a neves divatcég darabjaiból válogatva, amennyiben vállalta, hogy régi ruháitól teljes mértékeben megválva lép be az…..
Idén is megrendezésre került a Costume Institute Gala, amelyet hagyományosan New York-ban, a The Metropolitan Museum of Art-ban tartottak. Az eseményen résztvevő sztárok ezúttal azt a feladatot kapták, hogy punk stíluselemeket tartalmazzon öltözékük. Nos, keveseknek sikerült az…..
Milyen Feri 2013.05.08 13:18:04
Napjaink egyik vitathatatlanul leggyönyörűbb színésznője - véleményem szerint legalábbis - Scarlett Johansson. Így vétek lenne kihagyni ezt a rövidke (mindössze négy képből álló) fotósorozatot, ami ugyan még októberi Vogue anyag, de attól még Scarlett eléggé szép rajta. Ha…..
Milyen Feri 2012.11.30 16:27:22
@abc: lárifári
Scarlett Johansson Az MET Gála abszolút győztesét ezennel ki is hirdetem. Scarlett Johansson az. Szerintem ez nem igényel magyarázatot. Perfect!   Dianna Agron Annyira szép ez a lány, hogy szinte bármit magára húzhat, az arca úgyis túlragyogja a ruhát. A smaragdzöld pedig…..
Milyen Feri 2012.05.09 00:42:59
Scarlett Johansson az amerikai Vogue májusi számában tűnik fel egy rövid fotósorozaton Mark Ruffalo és egy gyönyörű párduc (vagy gepárd?) társaságában.A képek hangulatosak, nagy kár, hogy Scarlett arcát a képek mintegy felén kissé szétretusálták - ahol nem, ott viszont…..
Milyen Feri 2012.04.16 13:20:16
Pár éve a kis unokaöcsém születésekor némi csalódással vettem tudomásul, hogy a 6 hónapnál fiatalabbaknak nem lehet már legót venni. Emlékeimben az élt, hogy Duplo-vonalon mindig voltak egészen babás szettek (ebben alighanem tévedek, de 1983-tól egészen biztosan szerepeltek a…..
Tegnap este a város polgármestere, Xavier Trias a Plaza de Catalunyán felállított karácsonyfa mellett jelképesen meggyújtotta a város ünnepi fényeit. 300 utcában gyulladtak ki egyszerre a karácsonyi lámpadíszek, melyek egészen január 6-ig világítják meg a várost. Az alábbi két…..
Milyen Feri 2011.12.02 13:05:44
Drága Olvasóim! Végre kezdődik a nyaralás! Holnap hajnalban útnak indulok kedvenc városomba, Barcelonába (immáron ötödik alkalommal), ahol újabb 12 napot töltök majd. Ahogy az mindig lenni szokott, ezúttal is készítettem előre posztokat minden napra (reklámkampányok,…..
Milyen Feri 2011.08.20 18:55:37
A fővárosi átvétel után elhatározták a kert átépítését. Az épületek egy részét már akkor nagynevű építészek tervezték. A Főkapu és az Elefántház például Neuschlosz Kornél tervei alapján épült. A legtöbb állatházat azonban két - akkoriban még alig ismert, de…..
Milyen Feri 2011.07.14 18:14:36
@toto92: A nagymamám ott dolgozott akkoriban, durva dolgokat mesélt...
Milyen Feri 2011.07.14 20:29:14
@ferpic: Igazából semmi olyat, ami különösebben meglepő lenne a háború és az állatkert kontextusában: Bombázás, eltűnt emberek, elhullott állatok... A kedvenc szamarát például fasírtként kellett végül elfogyasztania. Ilyenek...
Scarlett Johansson-t a W magazin legfrissebb számában egy új oldaláról ismerhetjük meg Tim Walker fotós jóvoltából. Tim Walker nem Meseországba repítette Scarlettet, sokkal inkább egy kis időutazásra invitálta. Scarlett-et Marlene Dietrich-ként, Sarah Bernhardt-ként, Giulietta…..
Milyen Feri 2011.05.23 21:48:45
Medveálló szkafander avagy egy véletlen szülte teszt Egy szeles-napsütéses délelőtt a gyerekekkel ellátogattunk a veresegyházi medve otthonba. Tudvalevő, hogy a medvék szeretik a mézet, amit itt hosszú fakanalakra csorgatva lehet benyújtani nekik. Frank is kíváncsi volt. Épp az…..
Milyen Feri 2011.05.07 21:18:31
@orangyal007: Tényleg nem érted.
Piros űrhajóst egy kanálon (olyanon ugye, amiről a medvét etetni szokás) odanyújtottad a medve felé, be a rácsán, ahonnan bármikor leeshet, a medve lenyelheti és megdögölhet valami bélbajban. (Tudom a medve kemény állat, de nem véletlenül használjuk a legót játszásra, és nem étkezésre.)
Piros űrhajós leesett, ez a medvének is feltűnt, és elkezdett játszani vele. Nem nyelte ugyan le, de ez csak az ő eszén múlott és nem a tiéden.
A sztori nekem így annyi, hogy teljesen feleslegesen veszélyeztettél egy állatot. Oké, nem annyira, mintha vascsővel kezdted volna el ütni a fejét, de nem véletlenül etetik Veresen is mézzel és nem legóval a mackókat.
Milyen Feri 2011.05.08 03:17:12
@orangyal007: Na jó, akkor nekifutok még egyszer:
Frank a te közreműködéseddel bekerült a medve ketrecébe. Ez nem frankó. Tök mindegy, hogy mennyire nyújtottad be, meg hogy hol milyen villanypásztor volt. Hülye voltál, és ebből baj is lehetett volna. Szerencsére nem lett, de ez nem rajtad múlott.
Emlékeztek még a babzászlós ötletfelvetésre? Röviden: ne csak akkor lobogózzuk fel a házakat, ha valaki meghal, hanem akkor is, ha születik valaki. A kérdés csak hogy mivel. Nos a kezdeményezésre egy pályázatot írtak ki, milyen legyen a babylobogó, túl azon, hogy egyszerű,…..
Nicole Kidman után a Schweppes újabb híres színésznővel, Uma Thurman-nel népszerűsíti tovább üdítőitalait. A képek és a videó is David LaChapelle túlszínezett, szürreális világában készültek. A korábbi reklámfilm Nicole Kidman-nel itt látható. Képek a tovább után. ..
Milyen Feri 2011.05.05 16:35:15
A Mango 2011-es tavaszi/nyári arca továbbra is Scarlett Johansson, akit állítólag a későbbiekben Kate Moss fog váltani. Most azonban még Scarletten csodálhatjuk meg a márka ruháit. Korábban két képet már láttunk ízelítőül itt. A fotókat Mario Sorrenti készítette Los…..
Milyen Feri 2011.05.04 11:07:22
Scarlett Johansson igencsak népszerű "reklámfigura" mostanság. A Dolce & Gabbana szépség-szerein túl a Mango arcaként a brand legújabb kollekcióját is népszerűsíti. A fotós Mario Sorrenti volt, aki Los Angeles-ben, a Goldstein Rezidence-ben készítette el a képeket. ..
Milyen Feri 2011.04.19 13:33:44
Milyen Feri 2011.04.19 15:44:09
@The Strange: Hát, kinek a pap, kinek meg a né. Nekem egyébként mindkettő jöhet :).
Nem egy eget rengetően jó kép Lady Gagáról, de ez az öt csöcsös izé rajta, háát ez elég muris. Ez a nő tényleg nem normális... meg nem is valami jó modell, ha már itt tartunk, vagy tényleg ennyire bamba képet kértek tőle?…..
Milyen Feri 2011.04.14 14:42:42
Hmmm....                     ... ez valahogy nem annyira mókás szerintem...
Milyen Feri 2011.04.05 15:50:30
Lassan tényleg indul az ablaknyitogató-szezon. Ha Castle témában utazol, gyakorlatilag kötelező darab az idei kalendárium. Public Hikikomori értékel. I. Alapadatok Neve: Kingdoms Advent Calendar Sorozatszám:7952  Témakör: Castle Altéma: Kingdoms Kiadás éve: 2010…..
Nagyon messze még a karácsony, mire elméletileg nekem is lesz váras legóm. A mai napot két, bolti forgalomban már nem kapható készletnek szenteljük. Az egyik egészen, a másik kicsit sem régi darab.Anak kezd, 1990-ből.PrológusA LEGO cég 2010-re úgy döntött, hogy parkolópályára…..
Tádááám! Eljött a nagy pillanat és végre nem City/Town témakörben posztolok kritikát. Mai szerzőnk a blog rendszeres kommentelője, Anak. Nem is nagyon szólok nagyon bele dőlt betűkkel, de a végére azért illesztek némi linkajánlót.   Üdvözöllek benneteket. Jelen…..
Ez szerintem egy vérbeli forma1-es autó, méghozzá a Shell színsémának köszönhetően az egyik legszebb, amit valaha láttam. Annak idején kettő is volt belőle, de manapság ezzel az eggyel is beérem.I. AlapadatokNeve: Sprint Racer (gyorsulási versenyautó)Száma: 6503Téma: TownAltéma:…..