Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiborur

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Bajuszgate 2015.09.13 11:09:25
Rasszista gyűlölethisztéria, embertelen bánásmód, Európa megosztása és sajtócenzúra – ez ma Fideszmagyarország és Orbán politikája. Borzolja a kedélyeket egy Marian Kamensky-karikatúra alapján készült Magyar Narancs címlap, a cinkes Szily Laci máris bejelentette, utoljára…..
tiborur 2015.09.18 11:10:19
@Csehszlovák Kém: www.youtube.com/watch?v=Sh3dp_AnlQI

se a ruszkikna se a jenkiknek nem érdeke az eros eu evann...500millio lakos kurva nagy gazdaság. itt már konkurencia vagyunk..
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají - aki életében egyszer járt Prágában, bizonyára örökre megjegyezte a metrók indulása előtti figyelmeztetést. Május 9-én hangzott el először a ma mobiltelefoncsöngésként is használt ikonná vált mondat: harmincnyolc éve…..
tiborur 2012.05.15 11:02:52
@Csehszlovák Kém:
Aztán arról is írhatnál, hogy mi lett a 1,5 millió szudéta némettel a világháború után.Meg a többezres Brünni németségröl is ejthetnél pár szót, hogy hová párologtak el egy éjszaka alatt....Vagy a mostanában eluralkodó cigányellenes hangulatról is írhatnál valamit(a nyíllal fejbelött tolvaj, vagy a felgyújtott kislány..).A csehek közt is pont ugyanúgy vannak-voltak nacionalisták mint a magyarok között, a világháborúban egyszerüen a fasz rossz végén álltak. Ez a felkelésük is nem valami egyetemes nácizmus ellenni megnyilvánulás volt mint ahogy azt ök és te is láttatni szeretnés, hanem harc a megszállók ellen.
Filmdroid Inception – Eredet 2010.07.25 22:15:00
   Christopher Nolan ezzel a filmmel végleg felírta magát a legújabb kori rendezőzsenik közé. Egyszerűen tévedhetetlen, tökéletes. Nevét a rendkívül erős, újszerű Mementóval kezdtük megjegyezni, aztán elkészítette az Álmatlanságot, aminek a hangulata máig…..