Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aneeta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba a győri szürkületi zónában találta ezt a kiváló gumicokroid terméket, amiről csak sejteni lehet, hogy a környéken kotyvasztják, de hogy miből van, azt az ÁNTSZ se tudja:Én is találtam egy kis érdekességet. Ami mellesleg nagyon bosszant is. Egy gumicukorféleségről van szó…..
Idi Amin Dadáról, az egykori ugandai diktátorról, aki az emberevés mellett arról is hirhedt, hogy országából egyszer csak kiűzte az ázsiaiakat, kevesen tudják, hogy a rémuralom kevésbé jövedelmező napjaiban leveskockán élt. Bob, a szerencsés Homár-olvasó le is tudta fotózni a…..
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
Pénzt kivenni mindig nehezebb, mint berakni, de nem csoda, hogy Zsolt kiakadt, miután két nap alatt sem sikerült telefonon egyeztetni, mikor mehet a pénzéért az OTP-be: Amit a minap művelt velem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata, azon a Homár-olvasók nagy része talán már meg…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..