Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gab07

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorló macska gazdiként nem csak etetem és simogatom a jószágot, de tudományos megfigyeléseket is végzek. Az alábbiakat figyeltem meg: - Szunyókáláshoz sosincs túl korán, vagy későn.  - A szunyókálást nem lehet összecsapni, a helyet megfelelően ki kell választani, elő…..
Velkám bekk, majd' egy hónap kihagyás után újra itt. A hosszú szünetnek több oka is volt: Egyrészt 10 napot töltöttem kishazánkban, másrészt utána vagy net nem volt, vagy magyar billentyűzet. Most azonban a sors kegyesnek mutatkozott, s egyszerre van a kettő egy helyen.Lényeg a…..
PolakMagyar 3-4. hét 2011.08.28 17:49:43
Sajnos most pár napig nem volt időm írni, meglátogattak unokatesómék (Balázs és Réka), valahogy az írás elmaradt.. Megmutattuk mi a magyarok Istene, azonban ezt nem kívánom bővebben kifejteni, fiatalság bolondság volt a jelszó, legyen elég ennyi. Szégyen vagy sem, de az első nap…..
... amikor Gabi ül mellettem, telefonon beszél, keres egy szót, körülírja és én rávágom, így ő tudja folytatni a beszélgetést.És hogy mindez miért fegyvertény? Mert mindez lengyelül zajlott! Szóval nem is olyan apró az a büszkeség...  CSom ..
Zakopanei kalandozások Régészek 2011.05.04 16:12:46
Zajlik a nappali felújítása. Illetve a végéhez közeledik. A legérdekesebb ponton azt hiszem már túl vagyunk, ez volt a dohosodó padlószőnyeg felszedése.Mind kiderült alatt nem csak kosz, és egy szép hajópadló volt, hanem kincsek is. No, ne gondoljatok holmi aranypénzekre…..
Zakopanei kalandozások Nosal 2011.03.06 11:19:37
Múlt vasárnap könnyed túrára ragadtattuk magunkat, és kellemes sétával meghódítottuk a Nosalt. Minden más mondjanak el helyettem a képek (meg Ti kommentben)...       CSom..
Mint múltkor említettem, volt idő arra, hogy az emlékek megszépüljenek, megérjenek. Az azóta rám szakadt munkamennyiségnek hála elfelejtődni is volt lehetőségük, de azért igyekszem összeszedni magam, és minden lényegeset, mókásat felidézni. Szóval szombat. Morgással indult a…..
gab07 2011.02.21 17:49:43
gab07 2011.02.21 17:50:35
Zakopanei kalandozások Képek 2011.01.27 00:57:14
Sziasztok!Aki síugrós képeket nézegetne, az itt vagy a Facebookon megteheti. Egyenlőre csak töredéke van fent a képeknek, de sok a munka, időt kérek. Mindenesetre egy darabig megéri majd újra és újra ránézni!Azért jöjjön egy ide is:    CSomU.i.: Ígérem a…..
Anno írtam, hogy a blog és Zakopane révén mennyi jófej emberrel kötünk ismeretséget, barátságot, ami kimondottan széppé teszi a munkánkat.Sajna sikerült továbbléptünk, már nem csak barátokat, hanem ellenségeket is hoz nekünk a munka. Ma reggel innen 6, a ZakopaneInfo-ról 2…..