Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpartacusX

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elveszett napló In medias res 2013.09.15 10:00:08
Ennek a posztnak egy elindulós, bemutatkozós, történetindító bejegyzésnek kéne lennie, én is nagyon jól tudom. Bevallom, eredetileg annak is indult, de a napok múltak, és nekem sehogy sem fogalmazódott meg a fejemben hogyan is kéne összeraknom az egészet. Hiszen egyszer régen már…..
SpartacusX 2014.03.21 11:34:21
Az idő múlásával az ember sok mindennel szembesül,olyan változások következhetnek be amit egy hajdani énünk még csak fel se foghatott volna.Nyerünk és vesztünk.Az élet döntésekre kényszerít a maga épp kegyetlen vagy humoros módján.

A választás állandó és nehéz szembesülni azzal amit hátra kell hagynunk.Egy részt önmagunkból,egy szeletet mi hajdanán hozzánk tartozott.Az élet útján talán soha nem leszünk egészek.Lesznek pontok mikor úgy érezzük de legbelül tudjuk hogy ez soha nem következhet be,de törekednünk kell rá.Törekedni arra hogy megannyi veszteség mellett a felépített dolgok végül győzedelmeskedhetnek.

A legnehezebb dolog az életben nem más mint szembenézni önmagunkkal és szembenézni azzal a mulandó léttel amiben utazunk.Jelenleg itt vagyok,jelenleg ebben a testben utazom,jelenleg,jelenleg.

A változás sorsszerű.A változás állandó.Mi magunk vagyunk a változás.Árnyékok vagyunk saját életünkben.Az adott perc gondolatai,érzései alkotnak minket.Az élet nehéz de mi magunk döntjük el hogy milyen arccal nézünk szembe vele.A klasszikus nézőpont kérdése egy hatalmas igazságot rejt önmagában.A legvégső győzelem nem lehet más,mint legyőzni önmagunkat és felülemelkedni emberi mivoltunkon.

Másfél évvel ezelőtt voltam valaki.Jelenleg más valaki vagyok.Az életünk és mi magunk sorsszerűen változunk,a dolgunk hogy megtaláljuk önmagunk.

Vajon rettegnünk kéne attól amit találhatunk?!Talán igen.

Üdvözlettel,Loki
SpartacusX 2014.03.21 12:53:45
Neighbours of Destiny Tükörkép! 2011.01.16 22:39:00
Hát akkor kezdetben feltennék pár kérdést az olvasóknak.Nincs olyan nap hogy ne szembesülnénk önmagunkkal.De az amit látunk az mennyire is valóságos?Mennyire torzítjuk el azt a tükör képet,azért hogy jobbnak lássuk magunkat,szebbnek ezzel jót téve lelkünknek,hisz az oly…..
 Kaptam egy izgalmas témát,melyet elkezdtem már boncolgatni.Témájának lényege az hogy mindeki a boldogságra törekszik,ezr felfoghatjuk egy útnak mely kis és nagy dolgokból állnak össze.Sokan elfelejtik a kis dolgokat és egyre kevésbé értékelik ezeket.Aki a kis dolgokat nem…..
Először is köszönöm a megtiszteltetést hogy csatlakozhattam 3 társamhoz kikkel az a célunk hogy hatással legyünk az itt jelen lévő személyekre.Az én személyem egyszerű és egyben bonyolult is.Az eszmék az erkölcsök amik minden percünkben meghatározzák cselekedeteinket és…..