Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regisztráltnév

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok,tegnap délután nagyon sok intézni való volt még Szegeden, lemeóztuk az Árkádot is, hát hatalmas és rendesen el lehet tölteni benne az időt. Pizzáztunk még egyet utoljára a Forza Italia-ban, ahol mint mindig, ismét nagyon finom volt a pizza! :)Ma reggel pakoltuk be a…..
Sziasztok,most írom az első blogomat, remélem jól fog sikerülni és sok mindent meg tudok majd osztani veletek ezalatt az 5 hónap alatt.Túl vagyok a mandulaműtéten és a lábadozás nagy részén, szóval ma elkezdtem pakolni, amit igazából nagyon nem szeretek. 5 hónapra előretervezni,…..
  Sziasztok! A nép nagy vezetőjére hallgatva elmegyek innen!  http://www.youtube.com/watch?v=oL0tbWmK51U  Úgy döntöttem hogy a székhelyemet áthelyezem egy történelmileg és gazdaságilag fejlettebb országba. Sokunk ismerősei kint élnek, dolgoznak, boldogulnak,…..
Ronaldo, Ronaldinho és Adriano vágósúlyban, Socrates kórházban. Mi folyik Brazíliában? Elkallódott magyar futballzsenikből sajnos mi sem állunk rosszul (Kocsis Lajos, vagy éppen Törőcsik András neve hallatán mindig nagyot sóhajthatunk), de Brazíliában nem csupán zsenikkel van…..
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
A Spektrum sorozatot készít Máté Bencéről, aki tavaly elnyerte BBC Wildlife Photographer of the Year nagydíját az azóta híressé vált Árnyjáték című hangyás képével. A háromrészes sorozatot a természetfotós tanyáján és annak környékén forgatják le, ahol Máté Bence…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
regisztráltnév 2011.05.04 23:17:39
@vakarcsika: Hogy te egy mekkora fasz vagy!
Ha valamit csinálnak, csináljanak meg rendesen!
390 perc alatt nyertünk egy kupát, és négyből csak egyszer kaptunk ki a Barcelonától. Legek. A legjobb játékos: Iker Casillas Mégcsak apróbb hibájára sem emlékszünk, nagy bravúrjai viszont igen. A legnagyobb csalódás: Kaká Három meccsig jegelte őt Mourinho,…..
regisztráltnév 2011.05.04 21:43:34
Ahogy kezdtünk, abból akár izgalmas meccs is kijöhetett volna, pontozással nyertük az első negyedórát, a 20. percben pedig Valdeznek egy béna kirúgása utána úgy járattuk a labdát hosszú ideig, ahogy a brazilok a legszebb időszakukban - mégsem írhatunk Barcelonát -, és a végén…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
regisztráltnév 2011.05.04 13:22:24
@kapiksz:
Jaj de hülye vagy!
Színészkedéssel tördelik a játékot:))) Gondolom a fociban bevett szokás az Adebayor féle két kézzel való földre vitel! De sorolhatnám. A sok agyatlan és felesleg szabálytalanságot amit elkövetnek. Teljesen Morinho hatása alá kerültek, annyira manipulálja őket. Mert amit bemutattak játék címén az elmúlt meccsek azzal egy K1-es meccsen eredményesebbek lehettek volna. Csak a labda zavarta a madridot már ha nála volt. Szégyen ez a csapat. Zizu féle Real is simán lefocizná ezt a mai társaságot, akik ugyanúgy szétrúgnák Zizuékat. Mert ezek ezt tudják.
regisztráltnév 2011.05.04 13:27:31
@redsectora:
Hülye vagy te is!
Milyen jogtalanul állították ki van persit? Ismered te a szabályokat. Lefújás után elrúgta a labdát. Sárga ! Nem kell bele magyarázni semmit se. A szabály egyértelmű. Ráadásul volt egy sárgája minek rúgja el. Hülye az ilyen. Érdekes rajta kívül mindenki hallotta a sípszót csak ő nem. És az érdekes hogy a bíró egy meccsen mondjuk sípol vagy 100 szor és azt is hallják mindannyian, csak pont most nem hallotta. Buta volt, de ez már ő baja. Sárga pedig jogos !
Felesleges ezeken keseregni, inkább olvassátok el a szabály könyvet.
regisztráltnév 2011.05.04 13:42:42
@Joebacsi70:
Jaj de hülye vagy te is bameg!
Mennyi sületlenséget össze tudtok hordani. Nevetséges.
A Real játéka az volt az elmúlt meccseken hogy ajátékot szabálytalanságokkal széttördeljék. Ezek a szabálytalanságok gyakran túlmutattak a keménységen, és igen brutális durvaságok voltak. A mourinho hiszti pedig arra jó hogy a bírokat nyomás alá helyezze, hiszen melyik bíró merné kiállítani pepét a 6 brutális letalpalás után? Vagy ki merne ujabb sárgát adva pirossal leküldeni a játékost, pl két mez vissza huzás után. Mert úgye sárga kapásból. Ezt nagyon jól tudja morinho és az egész erre megy ki. A kicsiket ha felgyorsulnak nem lehet megállítani, ezért tördelik a játékot. Amivel nem is lenne baj, ha mindezt szabályos keretek közöt tennék, de sokszor más sportággal keverik össze a kettőt. Mert Adebayor torokütéseit, két kézzel lerántást stb mindenhol lefújják, még kézilabdában is.
Nem ártana ha kicsit a szabálykönyv forgatásával múlatnátok az időt hogy képben legyetek a dolgokkal.
Gondolom az itt okoskodok közül sokan nem fociztak, de szabályokkal sincsenek tisztában.
Jelzem sok NB 1 es focista sincsen. Amúgy csak azt engedném pályára aki bírói vizsgát tesz!
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
regisztráltnév 2011.05.03 12:48:33
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
regisztráltnév 2011.05.01 04:09:35
@Kütyürü Pütyürü:

Hu de jó csapat volt az.
Andoni Zubizarreta RB 2 Albert Ferrer CB 4 Ronald Koeman CB 5 Miguel Ángel Nadal LB 7 Sergi CM 6 José Mari Bakero (c) 3 Josep Guardiola CM 9 Guillermo Amor RW 8 Hristo Stoichkov LW 11 Txiki Begiristain CF 10 Romário

Zseniális csapat volt, rövid passzos gyors kreatív játékot játszottak.

És meglepetésre kikaptak '94 ben a másik zseniális ( kedvenc) csapattól.
AC MILAN

www.dailymotion.com/video/x6z21h_bek-donty-1994-milan-gala-athenban_sport
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
regisztráltnév 2011.04.28 04:40:37
@robot_:
Nem szeretem CR7. De én a helyében lementem volna az esett után a pályáról, vagy kértem volna egy Barca mezt.
Szégyen hogy egy Real hazai pályán 7 védővel áll fel, és középcsatár nélkül.
A játék elképzelés hogy tördeljük a játék, akár durvaságokkal ( hátha az ellenfél szinészkedik, és akkor nem veszi észre abíró az alattomos belépőinket,) plusz ha megszereztük a labdát jó seggbe rúgjuk. Pepét csak labda zavarta ha nála volt.

Tényleg kár hogy nem támadó szellembe küldi fel ezt a csapatot. Kaka ( zseni) , Özil( lát a pályán), ez a két ember olyan zsugákkal tudná tömni a gyors Cr7et meg Di mariát akiknek könnyü dolga lenne a lassabb Barca védök ellen. Középcsatár nélkül kiállnia hazai pályán. Ott van a jó formában lévő Benzema, és Higuian. Szerintem támadó focival verhető volna Barca, mert ha nincs náluk a labda és nem tudnak az ellenfél térfelén letámadni sebezhetőek. Rubin odahaza simán szétfutotta őket, és nem a Barcán múlott hogy nem lőttek be szinte semmit. Több ziccert kihagytak.

Remélem a visszavágon 5 támadó szellemű labdarugó lesz a madriban.

Barca fun vagyok, de verhetőek vagyunk, ha védekeznünk kell.
Ja és Messi se lenne gond, hiába lenne nagy területe a támadóbb real ellen, csupán egy kullancsot kell ráállítani ( Pepe) .
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
regisztráltnév 2011.04.28 04:22:04
@robot_:
Hát idézlek téged: mert tikitaka ölő a stilusuk, de az még szabályos.."
Szabályos? Az szabályos hogy torkon ütnek? ( más játéktéren az )
Pepe az elmúlt meccsek alkalmával szó szerint ámokfutást rendezett.
Színészkedés?
Pl Sergio se véletlenül fetrengett a földön, mert előtte a Marcelo jól megtaposta.
Mourinho csapatai mindig ezt a focinak nem nevezhető játékot játszatta a Barca ellen, ahol a láncról elengedett felörült állatok tomboltak ( Materazzi, Pepe)
Mourinho csendben maradhat mert sokszor a bírok hagyják a csapatainak ezeket allatomos szándékos szabalytalanságokat elkövessék, és ritkán jutalmazzák azzal amivel kellene. pl X. Alonso a kupa meccsen hátulról becsúszva térdet rúgva buktatta a felgyorsuló Messit. hátulról becsúszás egyből piros. Nem kérdés.
Pepe kupameccsen két sárga után pirossal ( ez még enyhe, mert volt amiért egyből pirost kellett volna hogy kapjon) kellett volna lemennie a pályáról.

Tavaly is Inter ellen Milánoban két szabálytalan gól született. Egyik egy jókora lesről, míg a másik egy olyan kontrából ami előtt Messit felrúgták.

Ez a Real sokkal többre képes mint arra hogy 7 ember védekezzen. Kaka, Özil, Benzema, Higuian, Cr7, di maria.
A Barca védelme bajban lenne, mert Cr7 és di maria gyors, Kaka meg özil hitetlen kreatív és nagyon jó labdákat tudnak adni. A Barca pedig ha ellenfél térfelén nem szerzi vissza a labdát egyből bajban lenne:))Lassúak ott hátul.
Az más kérdés hogyha a real labdát veszitene a felgyorsuló messit és társait nehezen állítanák meg mert lenne elöttük terület és ugy kerülgetné a reálosokat mintha bolyák között szlalomozna ( de hát ezt láttuk is a második gólnál. )

Egy Barca-Real mecstől sokkal többet várok. IGAZI LABDARÚGÁST !
regisztráltnév 2011.04.28 04:25:27
@sumo:

Jól beszéltél. A tegnapi meccs nagyszerű volt. Igaz ehhez asszisztált a Schalke, de őszinte volt mindkettő. És ez nagyon szerethető!
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
regisztráltnév 2011.04.21 13:43:02
@csakazertmertcsak:

Hát ezt nem nevezném játéknak. Kívánom egész életben ilyen játékot nézz napi 24 órában. Még hogy játék, ne vicceljünk már.
Kezd elszállni a ló! Már ez a képzavar is megkapó a magyar nyelvben, és nagyon jól szemlélteti a helyzet irracionalitását. Sorra jönnek velem szembe a jobbnál jobb hírdetések: "A titkárnő is most kezdte és X száz EUR-t keresett forexen naponta" "Egy remek stratégia…..
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
A mai napon a fotolia is előrukkolt tervével, mellyel istockphoto nyomaba szegődik. A fotolia levél megalkotői nem erőlködtek sokat, egyszerűen a marketing-költségek növekedésére hivatkoztak. Arról is szó esett, hogy piacokat szereztek, de láthalag ez nem ellensúlyozta az előző…..