Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paco Pena

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valaki, aki az utóbbi években maradandót alkotott a horrorpiacra – szigorúan mindennemű morális és erkölcsi értéktől mentesen – és nem szerb nemzetiségű, akkor minden rutinosabb olvasó egy személyre gondol: Lucifer Valentine-ra. Egy ideig online is megtekinthető volt a…..
Paco Pena 2013.05.25 08:27:16
@Herschmi: Hogy mitől maradandó? Amitől a Macisajtos reklám. Hogy ahol kell tudnak róla.Függetlenül attól, hogy milyen film, beleivódottt a (horror)köztudatba. Ez tény. Hogy jó-e vagy nem, szerintem nem kérdés. Hányinger az egész, nulla. De mégis viszonyítási pont. Ez van.
Paco Pena 2013.05.25 08:31:45
@Paco Pena: Ha mást nem, azt megmutatja, hogy ne csinálj filmet. De ha nem létezne, akkor nem tudnánk, hogy mihez képest kell jobbat csinálni. Amúgy meg vannak benne jó ötletek. Mondjuk bárhogy gondolkozok, csak egy ugrik be, a robotkamerás felvétel a padlóról. Az sirály. Persze nyilván nem etalon. De ha filmet csinálok egyszer, tuti felhasználom.
Paco Pena 2013.05.12 20:09:41
thepiratebay.sx/search/vomit%20gore/0/99/0
Innen letölthető. De nem érdemes... Elég edzett horror fan vagyok, de ehhez már nem is edzettség, hanem, önsanyargatási hajlam kell, hogy az elejétől a végéig megnézd.