Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RateszMage

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vroom Jön a végleges GP12 2012.03.06 12:46:00
 A szokásoktól eltérően a Ducati nem a WROOM-on mutatta be legfrissebb versenygépét, még a tél derekán. Sepangban, a MotoGP teszteken ugyan már megvillant a GP12, de nem a végleges formájában, arra még várni kellett.Mostanára eldőlt, hogy a hivatalos bemutatóra…..
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
Gyuri Zirig Árpi régi barátjaként szivárgott be a Totalcar repedéseibe, mostanra nagyjából mindannyiunk barátja. Árpi már régebben megírta Kelet-Európában egyedülálló Tritonját, makulátlan Volvo P1800-asát, 1963-as Vespa 125-ösét, és az újnál is szebb ’54-es Gilera…..
RateszMage 2012.02.07 23:35:00
Úgy terveztem, hogy még újév előtt bekerül a blokk a vázba, de sajnos nem jött össze. Az elmúlt pár napban kicsit belehúztam és leganéztam, majd lefestettem a blokkot. A ganézás és dörzsizés kb két napomba került. A maszkolás egy délelőtt alatt meg volt, a festés meg kb két…..
 Elkészült a tank szűkítése. Még hátra van a betöltőnyílás átalakítása, de elhoztam a tankot, hogy felpróbáljam az üléssel együtt. Elég mutatós már így is. Hát ha még színe is lesz...
RateszMage 2012.01.26 23:09:01
 Bevallom megakadtam kissé. Egyrészt a blokk, másrészt a kormány. A karbihoz rendeltem új szívó csonkokat. Gondoltam, hogy szép sorban felrakom öket, aztán mehet fel a karbi. Igenám, de nincsenek megszámozva. Három napot ültem az asztalnál és forgattam a csonkokat. Amikor úgy…..
 Köztudott, hogy a mutatókat letörtem(lásd korábbi bejegyzés).Ezzel kapcsolatban semmi nem történt.Fehérváron van egy ember, aki megcsinálná, de úgy döntöttem, hogy a végére hagyom. Ha marad rá lóvé megcsináltatom, ha nem, nem lesz rajta "műszer".Mindenesetre…..
Amikor ősszel Koppenhágában jártam, többször eszembe jutott, hogy csak meg kéne keresni a Wrenchmonkees garázsát. A dán motorépítő cég négy év alatt a semmiből tört fel: nincsenek jelen a világbajnokságon, nem törekednek nyelvükkel celebek feneke felé, mégis egyre híresebbek…..
Olvasói kommentben érkezett a hír, hogy a Telenoros telefonokra a KIES feladja a Froyo (2.2) frissítést. Nem az eredetileg várt JPA érkezett, hanem a JPF nevű alverzió, de az alapsávot jól tudtuk: I9000XXJPP. Jelentem a hír igaz, megnéztem KIES-en a hazai brandelt illetve független…..
RateszMage 2010.12.27 22:15:32
@readya: Aha. Igazából cimbik mondták, hogy nem lenne gond feltenni a 2.2.1-et, de én a gari miatt zizegek. Viszont javasolták a lagfixet, az sokat segít 2.2-n. Valami ryanza a neve.
RateszMage 2010.12.28 09:37:36
@Unimatrix03: Ertem, szoval ugyanugy garveszteses a rootolas (nem tudtam). Akkor nincs mas hatra, mint ki-dumpolni a jelenlegit es feltenni a 2.2.1-et. Azt tenyleg mindenki dicseri!

Egyebkent toltam factory resetet es jobb lett, de nem tettem meg fel minden applikaciomat, amit szeretnek hasznalni - gondolom utana jon majd megint a fekete leves.

Koszi a segitseget meg1x - akkor jojjon, aminek jonnie kell! :)))
RateszMage 2010.12.28 09:43:48
@Unimatrix03: Okes, akkor dump utan azzal kezdek, de csak este tudom intezni(remelhetoleg).