Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simsonstar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
2011 májusában hallgatott el a Radio Café, az egykori EstFM utódja, majd október 3-án elindult a Neston, a Café egykori vezető szerkesztőjének, Machán Frigyesnek (Nesta) az új online rádiója. A klasszikus rádiózástól eltérő módszerekkel, csupán a jó zene népszerűsítése…..
Hogy mi a fene történt a U2 kollektív tudatában 1987 – és a világ legázolását hozó Joshua Tree – után, ami aztán rávezetett az 1991. november 19-i dátumra, annak vizsgálatára egész elméleti szakosztályokat lehetne felhúzni újságírókból, zenebolondokból és…..
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
simsonstar 2011.03.04 12:26:32
@ügyfélszolgálatos:
Mi az asszony 17 éves 323 BG mazdája helyett gondolkozunk vmi máson. Nagyon megreszeli az agyam a dolog, mert a mazdába van 170.000 km / ez zsíííír / könyves, összes gyári papírral, szervízszámlákkal. Hibátlan a gép, 5 éve van nálunk, semmi gond, csak lassan kicsi. Naggggyon félek lecserélni. Most lehet van rá vevő és rettegek a vételtől :) A 6-os rovart régóta nézem, részben nosztalgiából. Ugyanígy a 9k saab, amit csak akkor vennék meg ha lenne egy garázsom és néha megsimizném a turbót hétvégén :)
simsonstar 2011.03.04 12:54:10
@ügyfélszolgálatos:
Ismerős szervízben átvizsgálás az alap. A Mazdát is anno megnézettem, pedig tip-top volt, pilóta gazda, kanalas orvosság és kispárna a garázsban a kocsi mellett stb...
A haver a szervízben csak annyit mondott rá ha nem tudunk megegyezni szóljak mert akkor neki kell a verda. Ez elég volt :)
Meglátjuk még vajúdok a témában. Ha most elviszik eladom, csak mi lesz helyette?