Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezvankarcsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte minden menedzserkönyvben benne van Henry Ford híres mondása: „Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad lesz.” Vagyis a hited eldönti a sorsodat. Vajon van-e ennek a mondásnak egy mélyebb, teljesebb értelme? Vajon mi volt előbb, a…..
ezvankarcsi 2011.03.17 17:54:55
@Voldi: A tér és idő csupán illúzió. Tudom, hogy az isiben ezt tanítják még mindig, pedig hát sok évtizede még a materialista tudomány is bebizonyította, amit a spirituális mesterek már évezredek óta hirdetnek, hogy a valóság valami teljesen más.
Javaslom olvasd el Michael Talbot: Holografikus Univerzum című könyvét. Nagyon érthetően, sőt szórakoztatóan taglalja ezt a témát.
Az első és legfontosabb lépés mindig a probléma felismerése. De sajnos ez csak az első lépés – és bizony, megváltozni sokkal nehezebb. A régi, berögződött reakciók, a csorda visszatartó ereje és saját erőtlenségünk mind-mind hátráltatja a változást. Hát még ha egy…..
ezvankarcsi 2011.03.17 17:43:57
@Pannili: Teljesen egyetértek. Aki pöccsel vagy puncival születik, annak dolga van a nemiséggel. Csak nem biztos, hogy az a dolga, hogy becsavarja a répát, vagy ivadékokat szüljön, bár ez az általános vélemény. Mado egy másik nézőpontra hívja föl a figyelmet: ha halacskaként anno arra hivatkozva, hogy hát nekünk bizony uszonyaink vannak, sosem indultunk volna el az ismeretlen szárazföld felé, sosem indult volna be a teremtés kezdete óta bennünk szunnyadó tüdő és láb program, és nem váltunk volna gyíkká, majd emlőssé s aztán emberré. Megrekedtünk volna fejlődésben ha nem engedtük el szokásainkat. Vannak közülünk olyanok, akik még ma is halként születnek újra és újra. Mi emberek ott és akkor a veszélyesebbnek tűnő utat választottuk. És most?
Az állatvilág legmagasabban fejlett mentális testével, elméjével rendelkezünk. Ezt használhatjuk arra, hogy ürügyet találjunk, hogy miért zabálunk, piálunk töcskölünk ennyit, és hogy miért is ez az élvezetek, a boldogság non plusz ultrája. Menni fog! Minél magasabb az IQ-nk, annál szebb, veretesebb magyarázatokat hozunk össze. De arra is használhatjuk, hogy megvizsgáljuk, valójában hová vezet mindez? Tényleg azért jöttünk a Földre? Tényleg csupán egy a pöcse, vagy puncija sürgetését kergető értelmes állatok vagyunk? Tényleg az üzekedés a spirituális élményünk, vagy csak spirituális egónk talált egy újabb kifigást, hogy folytathassuk állati ösztöneink kielégítését?
Valószínűleg mindanyian álmodtunk már a végtelen boldogságról, végtelen tudásról, végtelen szeretetről, végtelem örömről, mindenütt jelenvalóságról, halhatatlanságról stb. S amiről álmodunk, az lehetséges, az megvalósítható. Korlátlan, isteni lények, ha úgy tetszik egyéni testet öltött Idesszák vagyunk. Csak éppen a zabálással, piálással, üzekedéssel, szaros pelenkák mosásával és a mindezt anyagilag biztosító gürcöléssel vagyunk elfoglalva. Minden egyes keféléssel a halált teremtjük, ezért nem válhatunk halhatatlanná, amíg szexelünk. Gondold csak el, megengedhető lenne, hogy a mostani szaporodási ráta mellett hirtelen halhatatlanná váljanak az emberek? Ugye nem.
A nemi orgazmusnál sokkal mélyebb örömök várnak ránk, de ennek feltétele, hogy ne a kúrásban keressük a spirituális élményt. Ne a gyerkeinken keresztül akarjuk megvalósítani magunkat, mert azt látjuk, hogy hová vezetett az elmúlt évezredek során. Alapvetően még mindig állatok vagyunk, spirituális fennhéjjázásunk, tudományunk, vallásaink, elektronikus és mechanikus kütyüink ellenére. Ha tényleg el akarjuk érni álmainkat, és nem lemondani róluk megint, és végiggürcölni egy újabb életciklust, akkor mernünk kell elindulni az ismeretlen napos part felé, és lemondani szokásainkról.
Ez egy nagy döntés. Ennek meghozatalában segít minket az Evolúció, a Teremtés, és ehhez felhasznál mindent a környezetünkben. Az Elit is a Teremtés eszköze. Gondoskodik arról, hogy már soha többé ne lehessen a régi módon élni. A régi langyi lezárul, hamarosan lépni kell. Mennél hamarabb felismerjük ezt, annél kevesebb szenvedéssel megússzuk az átlépést az új, az Idesszai fajba. Mert az Evolúció halad tovább, a Teremtés pillanatában eldöntött terv szerint. Csak az a kérdés: velünk, vagy ellenünkre.
Kissé hosszúra nyúlt a Wikileaks és Julian Assange történetét bemutató cikksorozatunk – és még így sem mutattunk be szinte semmit. A több mint 250.000 diplomáciai iratnak alig 1%-a lett feldolgozva, de ez a mennyiség is bőven elég ahhoz, hogy elgondolkozzunk: miféle világban…..
ezvankarcsi 2010.12.25 12:15:17
- MAGYARO: Kövér László, az Országgyűlés elnöke a WikiLeaks-botrány kapcsán vasárnap kijelentette:információs terrorizmusnak tartja, hogy a bizalmas dokumentumokhoz hozzájuthattak és azokat kiszivárogtatták.

Teljesen megértem Kövér Lászlót. Gondoljál csak bele, milyen következményekkel járna, ha a birkák megtudnák az igazságot? Felébrednének, felháborodnának, zavargások törnének ki, egymást taposnák halomra! Ez rengeteg birka, a törvényes rend, a biztoság, az egész nyáj végét jelethetné! És ezt senki, egyetlen épeszű birka sem akarhatja. Kövér László a népjólétet, vagyis a nyájjólétet, a birkák jólétét, érdekeit szolgálja. És pontosan ezért tették oda a birkák, ezzel bízták meg, ezért helyezték belé bizodalmukat. Addig maradhat, amíg a birkák, a nyáj érdekeit szolgálja. Amint nem, repül. Egyetlen vezető sem tehet mást, minthogy a nyáj valódi érdekeit szolgálja, hiszen a hatalom mindig az egyének kezében van, akik ezt addig adják át nekik, amíg őket szolgálja. Soha semmilyen hatalmat nem lehet elvenni, azt mindig önként adják át az egyének.

Az egész Rendszer a bizalom elvén működik. Ha megrendülne bizalmunk szeretett vezéreinkben, a bankrendszerben, a pénznek nevezett bankjegyekben, percek alatt (Henry Ford szerint 24 óra alatt) összeomlana az egész bankrendszer és az azon alapuló uralmi rendszer. Hiszen csakis a mi bizalmunk, és az ebből fakadó aktív együttműködésünk tartja életben (eleve ez hozta létre) a Rendszert. Ahogy Ghandi mondotta volt: Párszáz angol nem tudna uralni hatszázmillió indiait, a hatszázmillió aktív közreműködése nélkül! Meggyőződésünk szerint a jelenlegi Rendszer szolgálja leginkább a javunkat, és aki ez fenyegeti, az bizony terrorista! A kurva anyját! Bitóra vele! Ne feledd, hogy mindenki tökéletes életet él, mert ha nem lenne számára tökéletes, akkor nem azt élné. Azért éljük ezt az életet, mert számunkra ez a tökéletes, bármit is pofázzunk. Az igazság az, hogy leginkább nem a haláltól félünk, hanem a szabadságtól.

Ezért ne hergeld a birkákat. Ne ébresztgest őket, mert megharapnak, és jól teszik. Ki vagy te, hogy megmond nekik, hogy hogyan kellene élniük? Te szereted, ha édes álmodból valaki fölébreszt? Kapjál má' a fejedhez!
Miért piszkálod őket? Talán azért, mert nem bízol magadban? Vagy mert lusta vagy? Azt várod, hogy helyetted majd ők végzik el a munkát?
Hát nem, barátocskám. A te munkádat, a világod megváltoztatását csak te végezheted el. Nincs mese. Nincs menekvés.

Ölelés: ezvankarcsi