Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artika2000

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szombat. 2019.06.01 23:34:12
Kinőtték a WC papír gurigákat a dinnyepalánták. nagyon kell sietniük ha termést is akarnak hozni a tél beállta előtt, mert itt a nyár. Egészen pontosan ma van az első napja. Miután tegnap még tél volt (komolyan az esti zuhanyhoz be kellett kapcsoljam a hajón a hősugárzót), ma viszont már pólós,…..
Hajónapló Kedd. 2018.02.28 00:48:14
Reggel kinézek a hajóról, ismét hó fed mindent. Már éjjel 2-kor amikor kimentem a hajóra ( ha nekiállok kopácsolni a  http://kopar.blog.hu/ -t röpül az idő, pláne mostanában, hogy nincs kész anyag, amit csak fordítani kell, úgy kell mindent összeszedni a netről, lefordítani, értelmezni,…..
Artika2000 2018.03.03 18:47:02
Üdvözlöm !

Érdekes hozzáállás az öné, csak a fidesz lop, ergo utálja őket, de a baloldaliak nem lopnak, vagy ha mégis, hát csak keveset, azt meg elnézzük nekik. Gondolom, hogy a Leisztinger, Puch stb nevek mondanak önnek valamit.

Simon Gábor 250 milliója az osztrák bankban gondolom véletlenül került oda és ő csak egy kis szürke kisegér volt, ahogy botox Ildikó nevezte anno.

A nokiás dobozra visszatérve van egy fogadásom,hogy ha egyszer kormányváltásra kerül majd a sor, ugyan úgy nem fog senki sem börtönbe vonulni, mint ahogyan ebben a ciklusba sem kellett senkinek sem -sajnos.

Hogy nyugaton nincs korrupció, fekete munka, meg svindli,ott minden a papírforma szerint megy, ne vicceljünk már..

A két oldal között annyi a különbség, hogy az egyik csak lerabolni tud, ez történt minden baloldali kormány alatt, de ez önt sem zavarta nagyon, míg a jobboldali kormányok esetében valahogy mindig prosperált az ország, jutott végre az embereknek is és még abban is kiegyeznék önnel, hogy több kerülhetett így magánzsebekbe, de őszintén, önnek melyik a kedvezőbb, de tényleg és most ne tegyen úgy, mintha a hold túlsó felén élne és önre nincsenek hatással a rezsicsökkentés, alacsony infláció, alacsony kamatok stb.

Már abban a korban vagyok, amikor nem kell, hogy valamilyen fan legyek, el tudom magam is dönteni, hogy mi a jó nekem, szerintem evvel inkább magának van problémája, amikor a szemkilövető, zsebre privatizáló, országot kiáruló, nemzetét megtagadó baloldali kormányokat sírja vissza állandóan.
Hajónapló Hétfő. 2014.04.14 21:24:17
Ahogy boldogult anyám szokta volt mondani, "Rámjár a rúd". Aki netán nem ismeri a mondást ( az eredetét én se tudom, talán a kocsirúddal és a lóval lehet összefüggésben, ahol tán a ló, tán a kocsis a peches), sorozatos balszerencsét jelent. Nos egyéb bajaim mellett utolért a…..
Hajónapló Kedd. 2014.04.08 22:51:57
Viharos szél csattogtatja a ponyvát odafent, hullámos lökdösik a hajót, betört az estére megjósolt hidegfront, holnap a mainál vagy 10 fokkal lesz hidegebb és még az is lehet, hogy alaposan el fogok ázni, merthogy kétnapos ügyintézésre indulok különféle hivatalokba. Elmondani nem…..
Hajónapló Hétfő. 2013.12.16 23:42:23
Ma ügyintézős nap volt. Többek közt bankba is kellett mennem. A közüzemi számlák és egyéb fizetnivalóim banki átutalással mennek. Ehhez a banknak megbízást kell adni a pénzszívattyúzók adataival. A minap felhív a mobil telefonszolgáltatóm, de bár magyarul beszél, hallom,…..
Artika2000 2013.12.18 22:20:09
"...-Mert én nem vagyok baloldali. Meg jobboldali se. Tudom, hogy nehéz elképzelni, de ez van..."

Mondjuk, ez elég viccesen hangzik, ha a korábbi hozzászólásokat visszaolvassa bárki is, de hát te tudod, ill. a te dolgod.

"...Jó neked, hogy tudod, hogy mi a baj ebben az országban..."

Nem kell általánosítani, egy dologra vonatkozott csak a megállapításom, mivel egy dologról is volt csak szó előtte.

"...Nem értek egyet Golda Meirrel. Aki bírálja Izraelt az nem feltétlen antiszemita. Viszont minden antiszemita bírálja Izraelt..."

Nem értesz egyet vele, de aki szóba hozza őket, máris megkapja az antiszemita jelzőt. Na mindegy.

"...-Hogy akinek van véleménye... Nekem is van ilyen. Akár zsidókról is? Az is van nekem. Hogy te úgy gondolod, hogy ha másnak is van az engem elszomorít? Nem hiszem,hogy így gondold, csak feleselsz velem. Igazából ez a mondat idáig egy semmi. Aki meg "szeretné annak látni" na az a "kifordított antiszemita". Korán dőltél hátra. Koncentrálj arra amit mondok, szerintem menni fog a megértés..."

Szerintem itt egy kicsit már belekeveredtél logikailag a saját mondanivalódba. Az az egy mondat, amit itt körbemagyaráztál, szerintem sokkal egyszerűbb ennél és ráadásul előtte adtál igazat neki. "...Nem értek egyet Golda Meirrel. Aki bírálja Izraelt az nem feltétlen antiszemita..."

Most inkább elköszönök, mert nem akarok poli-dilit csinálni a blogodból, főleg nem egy zsidó adok-kapok fórumot nyitni és amúgy meg sok sikert a további fabrikálásokhoz a ház és a hajó körül.