Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Független internet szolgáltató összehasonlító és online internet rendelés oldalak Váltsvelünk.hu ADSL internet online rendelés, mobilinternet online rendelés Ingyenes és független szolgáltatás összehasonlító és váltó portál. 9 ADSL szolgáltató több száz ADSL…..
adslvaltas Adslkeresők tesztje 2011.01.22 13:31:00
A korábbi ADSL váltás lehetőségek T szolgáltatási területén cikkünkben már felsoroltuk az adslkereső oldalakat, most azonban kicsit közelebbről vizsgáljuk meg őket. Az első kettő adslkereső non-profit alapokon, a következő kettő üzleti alapokon biztosítja a szolgáltatást.…..
Az ADSL internet és kábelnet között ahogy egyik korábbi cikkünkben megírtuk éppen az a legfőbb különbség, hogy amíg kábelnet esetében kizárólag az adott kábel fizikai tulajdonosával szerződhetünk, addig ADSL internet esetében több szolgáltató ajánlata közül választhatunk…..
Amire a DotKom egyszer ráharapott, nem ereszti többé: megint a Grouponról van szó. Nem is akárhogy, a New York Times legfrissebb értesülései szerint ugyanis már idén tavasszal, azaz alig pár hónapon belül tőzsdére lépne a cég, mégpedig 15-20 milliárd dolláros árazás mellett.…..
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
Körbenéztünk a piacon, hol mennyibe kerül meglévő, hűségidő nélküli ADSL előfizetés esetében a legizmosabb 25megabites csomagokra történő szolgáltató váltás. A 25megabites ADSL csomagoknál a letöltés maximum 25megabit, míg a feltöltés maximum 5megabit. A csomag…..