Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avili

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miranda Kerr az angol Harper’s Bazaar augusztusi címlaplánya! A Victoria's Secret angyala a Riding High nevű editoriál kedvéért lovaglócsizmát húzott és egy amerikai birtokon nyeregbe pattant. A magazinnak adott interjúban Miranda mesélt arról, hogy hogyan milyen számára egy…..
Avili 2012.06.30 14:02:21
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
Avili 2012.06.16 17:13:39
@uni1002: Teljesen igazad van.Ha valaki nem érintett akkor megváltozik a véleménye. A 4.2% messze nem követi az inflációt,esetleg annak aki még mindig a fán él.Az időseknek is növekednek a kiadásaik.Drasztikus gyógyszer,rezsi,stb.Valamint kevesek tudnak valamit hozzá keresni.Majd,ha a tisztelt cikkíró megéri talán megérti,hogy miről van szó.Egyébként szerintem is igazságosabb lenne,ha az emelés a nyugdíjjal fordított lenne.
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
Avili 2012.02.25 15:08:05
@Kotkodus: 9.999.936,egyben utolsó.
Új nyelvtörőt - akarom mondani családnevet - vagyunk kénytelenek megtanulni mostanában, mivel a Szalay-Bobrovniczky klán hőstetteitől hangos a sajtó. Szalay-Bobrovniczky Kristóf alig melegedett meg a Girosztalanított Századvégnél, máris Rogán Antal és Habony Árpád…..
Avili 2012.02.12 13:37:22
@G.I.J.: Utolérte a történelem és a saját csapdájába esett.
A naptárdíva tényleg megakarja szívatni Fluor Tamást megérkezett az ügyvédi felszólítás, Mizu Tamástól több milliót akar kérni Tünde akiről nem tudjuk hogy miből él. Egyébként elindult az EFOTT mi Szolnokon izzadunk mostanság, sok a jó nő és ennél több nem kell. Aki…..
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..