Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborleaks

48 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bas Lansdorp holland milliárdos egy ideje azon dolgozik, hogy létrehozhassa az első emberi kolóniát a Marson. A Mars One projekt pedig most a Lionsgate-tel szövetkezett, hogy az egész expedíció egyben egy valóságshow is legyen arról, hogyan építenek ki az űrhajósok egy új…..
swikileaks Túráztam 2011.06.09 11:32:00
Svájc egyik legnépszerűbb és legmenőbb sportja a túrázás, németül wandern, amit lelkesen űz mindenki, öt éves kortól a halálos ágyig. Sonja hónapok óta fűz, hogy menjek el vele a hegyekbe, és mivel Gábor haverom szintén nagy túrázó, a múlt héten beadtam a…..
A következő poszt kőkemény önsztárolás lesz, ezért ha valakit zavar az ilyesmi, ugorja át nyugodtan. Szóval a múlt héten felvettek a PHZH nevű zürichi pedagógiai főiskolára, középiskolai tanári szakra.  Ez így önmagában elég unalmasan hangzik, de az az igazság,…..
gaborleaks 2011.06.06 18:45:42
swikileaks a munka örömei 2011.05.28 17:48:13
- Szeretettel üdvözlüm a UPC-Cablecomnál, Kertész Gábornak hívnak.- Jó napot, itt Advanti.- Miben segíthetek?- Tegnap letöltöttem egy filmet a házi videótárukról, és két problémám is volt. Egyrészt,az ajánlóban azt írták, hogy a film szinkronizált, ez pedig eredeti nyelven…..
swikileaks 5 rappen 2011.06.05 23:39:40
Sonja néhány napja nevetve említette, hogy fel kéne tolnom a blogra egy fotót az 5 rappenosról ( a rappen a svájci fillér, 1 rappen kb. 2 forintot ér), ami hetek óta ott figyel a mosókonyhában. Merthogy mennyire tipikusan svájci már az, hogy amikor valakinek a zsebéből kiesik az…..
swikileaks Genfben lazultunk 2011.06.05 23:23:00
 Sonjával a hétvégén Genfben voltunk, ami állítólag Zürich után a második legnagyobb svájci város. Így néz ki távolról:    Genf közelről olyan, mint ha egy shakerben összeráznák Zürichet és egy spanyol nagyvárost. Mediterrán, kicsit mocskos, igen…..
Újabb romantikus tipp turistáknak: vizibicikli a zürichi tavon, potom 24 CHF/óra értékben. Nekünk 15 perc sétányira van, bibibííí.   ..
swikileaks anyád 2011.05.28 13:59:21
Bicikli: 591.800 Ft. Anyád...
swikileaks subbára vele 2011.05.28 13:56:21
Ideát még a hajléktalanok is vidámak. Az alábbi videót a mellettünk fekvő pályaudvaron készítettem. Sajnos a film féloldalas, de a sör és a parádés gitárszóló talán átjön így is.  ..
swikileaks borjúminden 2011.05.28 13:48:28
Aki Pesten élte lesz a húszas éveit, pontosan tudja, milyen katartikus élmény hajnali fél háromkor, egy középszar parti után hazafelé támolyogva meglátni egy török fiatalembert, aki egy görgő húskolosszus mellett izzadva machetével vagdossa a gyrosnak való cafatokat. Nekem a…..
swikileaks nyári trendfigyelő 2011.05.28 13:44:00
Ezt a cipőt a Bahnhofstrassé-n potom 220.000 forintért adják. Szerintem nájntufájv meló helyett cipőket kellene importálnom a józsefvárosi kínai piacról. ..
swikileaks A (svájci) titok 2011.05.28 13:40:36
Ez a fotót a Hauptbahnhof egyik ajándékboltja előtt lőttem, szerintem benne van az egész svájci lélek. Alulról felfelé: spórolj, spórolj, takarékoskodj, spórolj, spórolj, takarékoskodj, spórolj, spórolj, takarékoskodj és amikor már eleget spóroltál, lesz időd és pénzed…..
 És akinek nem lenne elég ennyi információ: a magyar Wikipedia bejegyzése Rapperswil-ről. ..
swikileaks P + R 2011.05.02 10:45:00
Pillanatkép a Stadelhofen pályaudvarról:..
swikileaks Tojásember 2011.05.02 10:25:00
A történet ott kezdődött, hogy a UPC-nél a munkaköröm része, hogy naponta nyolc órában küldenek el a kurva anyámba. Értem én, hogy megfizetnek érte (lásd előző bejegyzést), de mégis… mivel az elmúlt nyolc évet a szeressük egymást gyerekek (a.k.a. Nők Lapja) jegyében…..
Tegnap történelmi napot ültünk, bár nem volt olyan hangos a visszhangja, mint ahogy gondoltam. 2011. május elsejétől ugyanis Németország, Ausztria, és – bár ezt a magyarországi hírekből meglepő módon gyakran elfelejtik – Svájc is megnyitotta kapuit a magyar…..
Végre egy negatív lista élén végzett Svájc: Nemzetközi összehasonlításban, 100 ezer polgárra kivetítve a svájciakat fenyegeti Európában a leginkább a bőr rákos megbetegedése. …és az apró betűs rész: az orvosok szerint a negatív rekord oka, hogy - a svájciak…..
A mai nap komoly ünnep volt Zürichben: a neve Sächsilüüte, és a lényege az, hogy a város a telet búcsúztatja. Délután nem dolgozik senki, ellenben a helyi céhek tagjai régimódi jelmezb... izé, egyenruhába öltöznek, és együtt figyelik, milyen sebességgel robban szét a…..
swikileaks fürggyé' le 2011.04.10 20:18:00
Sonjával épp a vonaton utazunk Zürich és Greifensee között. Egyszer csak beáll mellénk egy 180-190 centis, megtermett fazon, aki úgy bűzik, hogy majd beleszédülünk.Sonja magyarul, hogy ne értse senki.- Jaj, nagyon büdös! Nem szeretem ilyen embereket.- Hú bazd meg, most már én is…..
Úgy tűnik, az indiánok kimásztak az aluljárókból és elindultak nyugatra. ..
Itt a tavasz, ennek örömére Sonjával tegnap shoppingoltunk egy kicsit a Bahnhofstrasse, Zürich Váci utcájának környékén. Íme a benyomásaim a 2011 tavaszi trendekről:2011-ben a divatos férfinak már nem elég a jól szabott, minőségi öltöny. Igazán trendi akkor leszel, ha a fejed…..
A héten rám köszönt minden 8 órában dolgozó ember álma, az állandó négy napos munkahét. Svájcban ezt 80%-os munkának hívják, de ha rendesen belegondolunk, akkor inkább úgy 60 százalékról van szó, hiszen hét napból csupán négyen dolgozol, három alkalommal pedig csak…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A hétvége parádésan telt. Első körben Sonjával elmentünk a zürichi Crowne Plaza szállodába, mivel két héttel ezelőtt a szálloda Valentin-napi Facebook-játékán nyertem magunknak egy ingyen éjszakát wellness használattal stb.Ilyen volt az…..
Kedves olvasóink, a c:c abban a megtiszteltetésben részesült, hogy képviseltetheti magát a Trónok harca európai sajtópremierjén, aminek helyszínét és idejét és pontos programját nem árulhatjuk el, de azt igen, hogy a sorozat hat szereplőjével is készíthetünk interjút. Az az…..