Regisztráció Blogot indítok
Adatok
íandrás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
íandrás 2014.11.04 20:57:51
@Kivlov: Közeli ismerősöm,aki ledolgozott40évet a könnyű iparban, 65.000 Ft a nyugdíja,no ebből éljen meg valaki,ha a hozzátartozója feldobja a bakancsot meg sem tud élni, és ráadásul beteg is.Ne azt sajnáld ami a másiknak van, vagy jár, tegyél róla,hogy neked is több és jobb legyen.
 Az MR1 Kossuth Rádió újra elővette a mágnesezés teóriát a Napközben című műsorban (http://www.mr1-kossuth.hu/mrplayer.php?autoplay=1&hangtar=20110211_090517_1). Ez a riport is elég egyoldalú, hemzseg a bakiktól, erősen áramszolgáltatói megrendelés szagú, és…..
íandrás 2014.01.13 18:16:28
Én jeleztem az ELMŰ-nek,hogy a villanyórám a szokottnál lassabban mér, maj váratlanul 2013/1/07
rám telefonáltak,hogy Egy órán belül ott vannak a házamnál,mondtam nekik,hogy időben is szólhattak volna, de jöjjenek,megoldom,hogy haza érek addig.
Két ember jött, fényképeztek, szereltek,dobozoltak,új digitális mérő felszerelése,jegyzőkönyv felvétele,stb.
2013.december 12.-én mobilon kaptam egy értesítést,hogy számla elmaradásom van kb. 60.000 Ft
közöltem,hogy egy írják meg levélben és hivatalosan értesítsenek erről az ügyről,mert ami jött számla, azokat én maradéktalanul be is fizettem.Majd 2013 december közepén amikor a kórházból ki jöttem,írtam egy emailt, amire nem is reagáltak. Ezt követően 2014/01/09/.-én tértivevényes levélben felhívták a figyelmemet,hogy 2014/01/23.-án jönnek a Villanyt
ki kapcsolni, áram számla tartozás miatt.
Nos Elműnek telefon, email, mégis,hogy gondolják.
Kértem,hogy a 2013/01/07.-én elvitt óráról adjanak
információt,mire közölték,hogy majd ha a számla tartozásomat megfizetem,utána kérhetem a leszerelt óra méréséről készült dokumentumot, ennek nincs halasztó hatája,megvizsgálják a kérelmemet, és ha jogos akkor vissza fizetik az összeget. Kértem,hogy annak a jegyzőkönyv tartalmának tegyenek eleget,amit 2013/10/07.-én vettek fel, -melyben az áll," a szolgáltató 45 napon belül levélben értesít a további eljárásról"
Ez a mai napig nem történt meg, ezt rendezzék és utána tárgyalhatunk,hogy kinek van fizetési kötelezettsége,vagy jóváírási feladata.Az ügyintézők flegmák és kioktatóak voltak egytől egyig, csak a számla tartozást emlegették,melyre sosem hívták fel a figyelmemet,közölték,hogy bizonyítani nekem kell,hogy minden számlát befizettem.A számlák amik érkeztek,hónapról hónapra átutalásra kerültek,bizonyítékok meg vannak.Ez több a soknál amit emberekkel művelnek.
Holnap beszélek az ügyvédemmel, de személyesen egy ügyfélszolgálati irodát is felkeresek,hogy tudok-e valamit intézni.
Üdvözlettel: András