Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba71

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kicsiket több szempontból is irigyelhetjük LEGO-ügyileg. Egyrészt nem ők fizetnek a LEGO-készletekért, csak kapják őket jó pár évig, cserébe viszont be kell érniük azzal, amit apu/anyu kiválaszt nekik. Másrészt olyan szuper, pezsgő életű városkát, LEGO Villet-t tudnak…..
csaba71 2011.11.01 17:44:20
Épp 2 éves a fiam, így múlt héten volt random dobozbontás (www.brickset.com/detail/?Set=5637-1) , a várt (pozitív) hatás nem múlt el, azóta folyamatos kukapakolászás/ürítés tapasztalható lakásszerte.
De az általánosan (pl. brickset) 'bénább' Duplok is osztatlan sikerrel forognak a kis kezekben: nem biztos, hogy azok a szempontok számítanak a gyerekeknél, amit a felnőtt(ebb)ek fontosnak tartanak .
Kommentelőink között a legkülönlegesebb névvel talán 6894eske rendelkezik. Nem kicsit örültem, mikor megküldte a kritikáját arról a készletről, amit annyira szeret, hogy még a nevét is felvette. „…hittel-tel ellre-ellre szocsta-ocsta tásmunk-unk…..
Drága Olvasók! Nincs más hátra mára, mint hogy boldog karácsonyt, és mi mást: sok-sok legót kívánjunk Nektek estére! Ainex, Dornbi, Scorpicore, SevenBB, tutuka |foto: Balakov |..
csaba71 2010.12.24 22:52:44