Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deuska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami hetek óta téma volt, karácsony előtt sajnos bekövetkezett: visszalépett a bajnokságtól a női NB II Nyugati-csoportjában szereplő ARC RSE. Az ajkai csapat tavasszal még csoportgyőztesként osztályozót játszott az NB I-be jutásért, mostanra azonban az utolsó fillérig elfogyott…..
deuska 2010.12.24 20:49:11
Tisztel Kommentezők!

Én is ARC játékos vagyok! Mindenem volt ez a csapat és még mindig nem hiszem el, hogy vége az egésznek! Véleményem teljesen megegyezik az előttem író mesz.anita és poorne véleményével, de azért hozzáfűzném még személyes gondolataimat is.
Martesz kommentjéhez szólnék főleg, mert nem hiszem, hogy bárkinek is ártottunk volna amiért így és ilyeneket kéne írni rólunk! Először is szörnyűnek tartom, hogy úgy állítod be, mint hogyha te belelátnál mindkét fél dolgába!Kötve hiszem, hogy bármibe is belelátnál a mi dolgainkból!Nem tudsz rólunk semmit, csak kívülről látsz minket!Tudod-e, hogy több mint a fél csapa fiatalokból áll??Tudod-e hogy a FELNŐTT(!!!) kezdőcsapatba 3-4 JUNIOR játékos szerepelt??? /ezzel is rácáfolnék arra, miszerint itt nem folyt utánpótlás képzés/ Tudod-e, hogy az itt játszók NEM FIZETTEK semmit és NEM KAPTAK semmit azért, mer itt játszottak! MI MIND A JÁTÉK SZERETETÉÉRT voltunk itt!!!Tudod-e, hogy mit jelentett nekünk ez a csapat??Tudod-e milyen érzés volt együtt lenni és játszani??Tudod-e mennyi boldog percet szereztünk egymásnak? Tudod-e mennyit adott akárcsak nekem is ez a csapat?? Tudod-e mennyi minden köszönhetünk edzőinknek???Tudod-e milyen volt ARC-nak lenni????!!!Nem hiszem...ezért gondolom azt se tudod átérezni, hogy milyen volt mikor azt mondták hogy vége...MINDENNEK VÉGE...
És tudod mi rosszabb annál is, hogy rólunk állítasz VALÓTLAN dolgokat???Az, hogy a mi kárunkon akarsz egy olyan csapatot 'feljebb nyomni', akik még nálad is valótlanabb dolgokat állítottak rólunk, ócsároltak minket...Továbbá az egyesülés nem csak az egyik félen múlik, és nem kell úgy beállítani, hogy mi voltunk mindennek az elrontója. A másik csapatot nem akarom szapulni, az előttem szóló mesz.anita mindent elmondott a csapat játékosairól alkotott véleményünkről. Kezdve a köszönéstől, illetve a nemköszönéstől, folytatva azzal, hogy teljesen ellenünk hangolták őket!NEM MI VAGYUNK A ROSSZAK!!!
Nem szántam 'levelemet' sértőnek számodra nézve, de azt nem tűröm, hogy ilyen dolgokat állíts egy csapatról, akiben volt ÖSSZETARTÁS és aki EREDMÉNYEKET hozott!

SZERETLEK ARC!!És ez sosem fog változni, MI mindig EGY CSAPAT leszünk!!

Tekintettel a szeretet ünnepére pedig:
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!