Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JANOS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IMF elnökét, Dominique Strauss-Kahnt a John F. Kennedy Reptéren tartóztatták le, percekkel azelőtt, hogy felszállt volna a Párizsba tartó gépre.Ahogy három éve hatalommal való visszaéléssel, most szexuális bűncselekménnyel (és személyi szabadság korlátozásával) vádolják:…..
Habár nem volt nemzeti katasztrófa, azért némi töprengésre késztet az idei Eurovíziós Dalfesztivál. A további szószaporítás helyett: Wolf Katinak mindössze két ellensége volt Düsseldorfban. Európa és Orbán Viktor.Európának a töke tele van Magyarországgal, márpedig a…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
JANOS 2011.04.05 09:25:02
@Lacosz: Igazad van!,de dajcstominak is.
Orbán Viktor 18-ról 15 éves korra vinné le a tankötelezettség minimumát. Ennek alkalmából ellátogattunk a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumba, ahol  másodfokú tanulmányait végezte anno az ifjú géniusz. Nos, a fiúvécé tartálya mögött mit találtunk? Hát nem…..
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
JANOS 2011.03.03 15:07:54
@kéne egy nick: ellopta?
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
JANOS 2011.01.26 15:46:14