Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xava

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán nem lehet egy rossz szavunk sem, 2012-ben  majd’ minden területen megkaptuk a magunkét szeretett vezérünktől és kormányunktól. Új focistadionok épülhetnek milliárdokért, és szerencsére jó évet zárt a Közgép, de az állami földet szerzők, a Századvég, Alcsút…..
SZEMA-blog Porszem a gépezetben 2012.12.21 09:44:54
„A gép forog, az alkotó pihen” (Madách) A Brüsszelben tárgyaló miniszterelnök arra a kérdésre, hogy mit üzen a tüntető diákoknak, azt válaszolta: "Erős hetünk van. Hétfőn megcsináltuk a költségvetést, szerdán pedig a gáz-, távfűtés- és villamosáram-árcsökkentést,…..
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke szerint az IMF azért sértődött meg, mert a magyar kormány tükröt tartott az arcukba. Nem, ’kedves barátom’. Az IMF nem a Fidesz. AZ IMF egy komoly szervezet: nem moralizál, nem érzelmek alapján hoz döntéseket. Az IMF nem a Fidesz, így nem beszél…..
A blog.hu oldalon 2012 novemberétől vezetjük blogunkat.Korábbi írásaink itt olvashatóak:  SZEMA- BLOG..
Szemfüles videósok rögzítették az általuk Buksinak nevezett kóbor kutya életveszélyes mutatványát a Gubacsi hídnál. Buksi Erzsébet felől érkezett Csepelre, de ki tudja miért, gyorsan visszafordult. Sorsa azóta ismeretlen...
Joomla blog jNews címkék (tags) 2012.01.09 20:40:00
Talán sokak számára ismerős az egyik legrégebbi és legjobb hírlevélküldő alkalmazás, a jNews. Lehet szeretni, nem szeretni, vannak hibái, de általában működik. Az elődjében az Acajoom-ban volt egy olyan funkció, amivel cikket lehetett beszúrni a hírlevélbe. A beszúrás egy…..
Igen, holnap karácsony. És igen, olyankor jobb nem dolgozni, a családdal kell lenni. És ez úgy is lesz. De addig sem unatkozom, elsősorban azért, mert van mit csinálni. Ez talán a legfurcsább ebben az egész reklámos világban: miközben mindenki csomagol, és ágyő, 2010, majd…..