Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wattamas (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
IDEÁLPASI blog Neked hol jött be? 2008.02.27 10:08:00
Hirdetés vs Véletlen A nem is heteró és nem is fiú, ellenben az Ideálpasi blogra lelkesen kommentelő LG azt írja legutóbbi hozzászólásában, hogy: "...nehezen tudok elképzelni egy olyan helyzetet, ahol kínosabban érezném magamat, mint egy hirdetéses első randin...".…..
IDEÁLPASI blog Relax. Merre lax? 2008.03.01 15:45:35
A belváros legbelsejébe, a házdzsungelek közé csak némi jég, széllökés, autóriasztó és a viharról szóló netes beszámolók jutottak el. Nosza, beraktam gyorsan az Echoes of Nature - Thunderstorm relax-noise lemezemet, mert az olyan hangulatos. :) Lakótársam megkérdi: - Ezt meg…..
Rohadjak meg, sőt nőjön rám leszedhetetlenül Szekeres hadügyminiszter bilikék csukája, de nem értem, mi ez a Cotcot. Már azon felül, hogy a T-csoport blogszerűnek álcázott vadonatúj női magazinja, aminek pompásan eltalált címe mi másra utalna, minthogy olvasói káráló tyúkok.…..
Megyek az utcán gyanútlanul. Megpillantom a hatalmas plakátot. Új filmet reklámoz: Hitman. Ütőember. Végh Attila, Magyar Hírlap: Menekülés a győzelembeTóta W. Árpád gyűjtése ..
A BKV tervei szerint egységesítik a bérletfajtákat, a jövőben csak harmincnapos lesz, hónapra szóló nem. A változtatás ki nem mondott célja az egyszerűsítés, bizonyára kevesebbe kerül a szelvények előállítása, szétosztása, az elszámolás, ha kevesebb típus van. A…..
Hát azon nem nagyon lehet mit elrontani, hogy akkor most melyik táskát nyissuk ki, Gizike, hiszen ez még Rózsa Györgynek is menne súgógép nélkül. Nemhogy Gundel Takács Gábornak. A műveltségi vetélkedők kérdései közé viszont óhatatlanul becsúszik egy-egy hibás is, a…..
Nem hiszed, hogy egy 5.1-es hangrendszert akár a fejeden is hordhatsz? És még kábellel sem kell bénázni... a Panasonic megcsinálta.Persze hiszem, ha hallom. Amit viszont tudunk róla, hogy 40 mm-s hangszórók foglalnak helyet a nem éppen kisméretű szerkezetben, mely súlya valamivel több…..
Huuu ez gyors volt. Kavalecz Imre válasza, majd az én kommentjeim. Tisztelt Zsibrita György! A MÁV ZRt. Kommunikációs Igazgatósága - megkeresésére - a következő választ adja: A MÁV ZRt. jelentős, összesen kb. 140 millió m2 földterület parlagfű-mentesítéséért és…..
Orosz kolléga igen. Punktaréjjal rendelkező galambébikkel kapcsolatos megfigyeléseit így összegezte: "Pár hete kirámoltam a dobozraktárnak használt kamrát, és életemben először lenéztem a lichthofba. Az emberi kezet utoljára 1884-ben látott keresztgerendán egy galambanya…..