Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MakiKA

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Woohoo Minden jó.... 2014.08.31 00:13:54
...ha a vége jó, tartja a mondás. Lekopogom. Szóval voltunk Holy fesztiválon, amiről az előző bejegyzésemben írtam. Nagyon élveztem! Kár, hogy csak 3-an mentünk, még voltak páran akik önkénteskedtek, és ismertem őket, de azért több ismerőssel nyilván jobb lett volna. Van egy…..
Woohoo Brief summarz 2014.08.22 23:29:33
Először is köszönöm annak a (tényleg) pár embernek, akik nem voltak lusták jelezni, hogy ők bizony olvassák a blogomat :)A cím már így marad, későn vettem észre, hogy nem angol billentyűzetről vagyok, rövidzár történhetett.... :D Ma is írtam egy 600 (igazából csak 597) soros…..
Woohoo Smáák liiiihh 2014.08.07 23:27:21
Jó régóta nem írtam... Megpróbálok visszaemlékezni és pótolni mindent, valamint a cím eredetére is fény derül :) Voltunk északon a tengerparton, ahol természetesen elaludtam oldalfekvésben, így csak a baloldalam égett le :D Még mindig hámlok, pedig ez 3(4?) hete volt, mielőtt…..
Woohoo Összefoglaló 2014.07.17 21:42:37
Régóta nem írtam, ennek több oka is volt, főleg otthoni dolgok, de senkit nem traktálok vele, ez maradjon az én problémám. Előző hét pénteken tartottak az indiai srácok egy főzőcskézős, összegyűlős estét, ami nagyon jól sikerült! Nagyon rendesek is voltak, együtt…..
Woohoo Hup holland hup 2014.06.30 22:45:13
Vasárnap voltunk a városközpontban Hollandia - Mexikó meccset nézni. Nah igen, erre mondják, hogy összetartás. 10 emberből csak egy nem volt narancssárgában. Én az egyik tizedik voltam... :) A két gólnál annyi sört kaptam a ruhámra/fejemre/nyakamba, mint még soha :D Nagyon durva…..
Woohoo Heti összefoglaló 2014.06.28 23:24:55
Régen nem írtam, főleg azért, mert a CCS miatt fent kellett maradjak hajnalban a hétvégén, ezért az egész hetem megpecsételődött... Amikor ki akartam aludni magam, akkor a "kedves" lakótársam 1 emelettel alattam elkezdett skype-olni, és mivel a net egy kalap "NEMALEGJOBB", ezért 2…..
Woohoo Random hangulat post 2014.06.22 20:04:26
Ekkora (óriási) CCS party van. Én és a 2 literes kannás tej. Meg a MATLAB, természetesen. (Még mindig nem értem, mi értelme volt kiadni projektet a vizsgaidőszak kezdete után.... Ezzel továbbra sem értek egyet.)..
Régen írtam, egyrészt mert fáradt voltam, másrészt meg nem is történt olyan sok minden. Most kaptam meg lényegében a 3 hónapos feladatomat, amit kicsit alul specifikáltnak érzek így elsőre. Körülbelül: tessék, itt van extrém mennyiségű adat, értékeld ki, x időnként számolj…..
Ez a tábla van kirakva a High Tech Campus bejáratánál. Meg ez. Ma is gyalog mentem, laptoppal sem volt vészes ez a 45 perc séta. Elmentem megcsináltatni a badge-emet (belépőkártya), ami természetesen első alkalommal nem működött :) A recepción azt mondták, kb 1 óra és okés lesz,…..
Woohoo First day 2014.06.16 22:30:25
Reggel hamar keltem, majd 10:15-kor elindultam, kb 11-re ott is voltam gyalog. Igen, azt hiszem erre a környezetre mondják, hogy élhető. Így néz ki az ebédlő mögötti rész. A jobb oldalon látható zöld fal a konditerem fala, amit ingyen használhatnak az itt dolgozók (így én is :)…..
Woohoo First impressions 2014.06.15 22:37:56
Egy kis előzmény: Utolsó nap, szerk. bioinfó vizsga, megkaptam az ötöst az előző 0 pontos attrakcióm után (ez is megérne egy sztorit, de ez most nem az a hely és idő :) ). Jeee, utána hazamentem, majd elmentünk vásárolni, 2 pulcsi, 1 szabadidőgatya, jeee, utána aludtunk…..
Nem? (De!) Kusza 2010.12.21 20:04:00
 Néha nyomogatom az f5-öt a blogomon: Hátha magától terem más téma, mint ami miatt napok óta rosszul alszom...Utálom... nem, Gyűlölöm a rendezetlen ügyeket. És ha valamit nem tudok helyretenni az dühít és hiába nem akarok foglalkozni vele, annál inkább bosszant…..
MakiKA 2010.12.24 16:14:30
@gogerham: Többször? Az 1 percen belül 5 neked nem zaklatásnak minősül? Több napon keresztül? Kinyomta számtalanszor. Ezzel közölte, hogy foglalt. Mellesleg nem neked válaszoltam, hanem Á-nak.
Én nem fogok egyetérteni a hazugsággal.
Válaszolhatsz erre, de én már biztosan nem fogok.
Csak szépíteni tudsz, és a blogodra olyan dolgokat kirakni, ami téged tüntet fel jó fényben, miközben nem így voltak az események. Ez nem a te szemszöged, ez az, amit látni akarsz, és akarod, hogy a többiek lássanak, és véletlenül se azt ismerjék, amit tettél, vagy aki vagy, hanem a hazugságaidat. Ezt hiába próbálod megkérdőjelezni, te is tudod, hogy így van. Mégis csak azzal védekezel, hogy szempontfüggő. Nagyon sok dolog van, ami nem az. A hazugság ilyen. És a zaklatás is.
Valamint elmeséled x embernek, hogy te milyen ügyes okos vagy, és aztán én vagyok a bolond, mert te olyan dolgokat állítasz, amik nem úgy történtek, és szánt szándékkal hazudsz. Érdekes, én miért nem kürtölöm világgá? Mert nem élvezem. Kettőnk közül te vagy az, aki nem akarja, hogy bárki is játsszon a másik ovissal. Minket már az első beszélgetés óta nem érdekelne az egész, ha nem nyomnád a valótlant állandóan, ráadásul az ismeretségi körünkben, és zaklatnád telefonon.
Több válasz nem lesz.
MakiKA 2010.12.24 12:14:03
@Basamao: Minket pedig más dühít. (pl egy a sok közül az állandó zaklatás telefonon vizsga/vizsgamegtekintés közben tőle, a hazugságokról nem is beszélve) Nem kell mindent elhinni, amit ő itt leír, mert legalább a 3/4-ede nem igaz. Azt sem kell elhinni, amit én most írok, mert lehet, az egész nem igaz. Viszont tudatlanul (értsd: az adott helyzetet nem összefüggéseiben látva, valamint csak az egyik fél, ráadásul a kevesebbet tudó, általában hibás gondolatait figyelembe véve) beleszólni mások dolgaiba nem kifizetődő. A mi esetünkben főleg nem.
Mellesleg örültem volna, ha nem ezzel kell foglalkoznom Karácsonykor, vagy ha jobban tetszik az Ünnepek előtt/alatt. Viszont ez is elmond valamit arról a személyről, aki miatt ez a helyzet kialakult.
Kellemes Ünnepeket!
MakiKA 2010.12.24 12:15:13