Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aknakereso

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napig megint nem volt időm a blogra (közben azért a Bruce Lee heti retro készülget), most is csak futtában bedobom ide ezt a plakátot, bár már Indexen is beharangoztuk: hétvégén megint régi számítógépek, konzolok, kvarcjátékok csodálhatók meg a Csokiban, Sakman és barátai…..
Aki szereti az angol humort, annak alighanem minden idők egyik legjobb vígjáték-sorozata a Fawlty Towers (magyarul Waczak szálló néven fut, de a szinkronizált változat bűncselekmény az eredeti ellen, úgyhogy csakis felirattal érdemes megnézni). Egy ingatlanszakértő rajongó vette a…..
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Minesweeper Kié a toll? 2011.06.19 09:45:00
Mostanában elég jól mennek a dolgaim - legalábbis kívülről ez látszik.Más kérdés, hogy én hogyan élem meg mindezt. Ha az ember a munkában sikeres, akkor már sikeresnek mondható - viszont azt hiszem, magánéleti problémáim vannak. Már nem tud kikapcsolni, amitől korábban…..
Minesweeper Véleményhiány 2011.01.25 10:55:00
Azt hiszem, hogy baj van. Vagy ennek pont az ellenkezője. Most politikai témájú bejegyzés következik.Lehet, hogy tudtomon kívül létrejött a Nemzeti Egyetértés vagy Egyetgondolás vagy valami hasonló. Ha így van, akkor csak így tovább, ez igen, remek jó. De azt hiszem, hogy mégsem…..
Minesweeper Junkies - Sziget 2010.12.30 15:58:00
Kéne egy sziget a tengeren,Ahol nem baszogatnak az emberekÉs nem ver fejbe egy izomagyú állat,Ha beálltam, és kinyitom a számatAhol rosszabb nő nincsen,Mint Cindy Crawford vagy Claudia SchifferÉs nem kell egy vagyont ráköltenem,Hogy vacsora után az ágyba vigyemNem…..
 Mivel még el sem kezdtem.Az oldal alcímével ellentétben - az első bejegyzésem nem az aknákról fog szólni. Legyen ez egy rendhagyó bejegyzés, ahogy az elkövetkezendő bejegyzések is azok lesznek. Egyediség a lényeg - ezért használok olyan sablont, ami millió másik blogon is…..