Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laira

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta kerülgetem a grow games (magyarul kb. „növesztős játékok”) ismert flashjátékműfajt, de tovább nem halogathatom róluk a postot, annyian küldtetek be ilyen játékok linkjeit. A logikai programok vadhajtásáról van szó, amiben 6-8-10-n darab elemet kell megfelelő…..
Bab land Csírázás: 2009.03.17 09:02:00
Hasonlóan, a legtöbb szenzációhajhász búlvárnyúzhoz,  itt is napról-napra követhetjük figyelemmel babjaink életét. A mai Bean-reality show elemzője, nem más, mint G!babland: - Kedves G! Kérlek mesélj nekünk erről, hogy kezdődött az egész? G: - Hát elsőroban…..
Bab land Pictures 2009.04.01 13:18:00
Méghozzá estére!Hatásvadász címszavakban ami várható nemsokára:Sör van, Hejnekem. Van még vessző is, amin futni fognak felfelé kúszónövényeim, megtörtént a beavatás, elsőre átestek a sörpróbán. Képek, képek, képek!UPDATE: bréking nyúz holnapra csúszik,…..
Bab land A leggyorsabb! 2009.03.25 08:28:00
First!  Igen, végre kibújt! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én közölhetem a nagyérdeművel a hírt. Tegnap az esti órákban fedeztem csak fel. Béla lehagyva Balázst, aki a leghamarabb eresztett nyúlványt, kibújt a földből. A merényletet elszenvedett Bianka még…..