Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiralynorbi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Pax Romana 2010.12.11 19:19:00
 Lehet-e?egyezségre jutni látszólagos/valóságos érdekellentétek esetén?sebeket gyógyítani (hozzájárulni sebek gyógyulásához) a magyarországi filozófia testén?„peren kívül megegyezni” a Boros contra Radnóti (vagy inkább TGM?) et alii ügyben?hinni a kooperáció…..
kiralynorbi 2011.01.07 19:42:04
@tenyerespajtas: Ezzel szemben egyetlen esetre sem emlékszem, ahol ő kezdeményezte volna valamely téma nyilvános megvitatását"

Hiszen soha nem is volt érdeke (mármint Boros Jánosnak), hogy nyilvános vita nyilvános kritériumok alapján folyjon. Amikor az ügyet elkezdte a nyilvánosság előtt tárgyalni, akkor pontosan a tényeket mosta el, hazudott, popularista lózungokat használt, velük manipulált.
kiralynorbi 2011.01.07 20:25:53
@tenyerespajtas: "Mennyivel is popularistább az utóbbi "érvelés", mint az aláírók ÉS-ben közölt szövege?"

Érdekes, amit ír (ezt nem ironikusan értem): kiderül belőle, hogy az aláírók szövegének egy része nem értelmezhető a kíivüllálló számára. Egy ilyen felhívásba nehezen beilleszhetők olyan sokatmondó tények, hogy Boros János minden intézeti eseményt, még azt is szolgálati titokká minősítette a beosztottainak, hogy megmondta, szerinte milyen időközönként hol és mennyit kell publikálniuk (s a szolgálati titok megszegése fegyelmit von maga után). Van ennek valami diktatorikus mellékzöngéje.
kiralynorbi 2011.01.14 15:45:53
@Menő Ernő: Ezt most is félelem nélkül meg lehet tenni

"Jó lenne, ha nem felednék, hogy a hazaárulásért egykoron halálbüntetés járt."
Simányi Frigyes: "A baloldal viszonya a hazához", Magyar Nemzet, 2011. jan. 14., 19. oldal