Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dctr

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kreatív Budapest 2012.04.17 11:48:00
Ezt hagyták hátra a Londonban mosogatók.   ..
dctr 2012.04.17 17:49:00
holnap lehet választani két jónak ígérkező buli közül:A38: Kavinsky + FeadzTavaly a Death Disco keretében mutatkozott be Kavinsky itthon. Igen komoly buli lett, szóval ajánlott lemenni holnap is repetázni.Mit érdemes tudni Kavinskyról a szokott promo hülyeségen túl?Pl. hogy simán…..
ilyenek vannak: Quart: http://quart.hu/cikk.php?id=2154 Origo: http://www.origo.hu/programajanlo/20080207-death-disco-budapest-busyp.html hellorepublic.com: http://www.hellorepublic.com/?p=507 Exit: http://exit.hu/zene/zene_koncertajanlo/zene_koncertajanlo_vegoldal/12381..
Sorry.Ez csak egy repost, de annyira jó, hogy fel kell tennem. :)))why we are loosersok ok ok we did not really play the game so farbut i can explain!let me tell you how things are going during an ED REC party...let's take this example in SF. Dj Mehdi was rocking the crowd while Xav and Gas of…..
szombaton a főnök Busy P-vel érkezik SO ME is. így lesz teljes Ed Banger Allnighter a dolog. SO ME dj, producer, de leginkább a fiatal párizsi grafikus generáció legismertebb arca. egyszemélyben felelős az ed Banger designjáért, de a Justice keresztes fekete látványvilágért is…..
A január 19-i budapesti Death Disco fotói felkerültek a MEDICATED & SEDATED oldalra! Alan McGee még tavaly indította a honlapot, hogy dokumentálja a Death Disco történéseket világszerte... Na hát mostantól a pesti témák is rendszeresen fent lesznek! Klikk! ..
jövö hétfötöl lesz elövételes jegy fent a Trafó kávézójában a feburári ED BANGER-es Death Disco-ra Busy P-vel. érdemes megvenni elöre. mert olcsó, meg aznap este már úgyis nehéz lesz bejutni.lassan kitaláljuk mi lesz a márciusi program, de addig még egyszer mocorgunk,…..
az új szezon első bulija.hogy mi változik a korábbiakhoz képest?pl. az hogy nem lesz McGee. mert Amerikába költözött, onnan meg visszajárni.. hát problémás.lesznek viszont (szerintem) elég jó vendégek.most andy bell az oasis-ből, a többieket meg egyelőre még nem lövöm le,…..