Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majumaju

13 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majublog kicsi én 2015.10.26 00:50:59
Azt hiszem azert borultam meg nagyon nagyon az elmult idoszakban, mert nehezen fogadom el, hogy valamiben nem vagyok jo. Nem ez igy nem teljesen igaz. Szoval nehezen fogadom el, hogy valamiben nem vagyok ELEG jo, amiben jonak kellene lennem, fokent a sajat elvarasaim szerint. Ez pedig az anyasag.…..
Majublog Hangya 2015.07.21 19:20:14
A bejárati lépcső előtt a fa tövében hangya fúrta lyukak vannak. A nagy esőzések után ismét szépen takarosan tip top módon kifurkálva a föld, a hangya metropolisz renoválása megtörtént.  Régen gyerekkoromban sokat nyaraltam a nagyszülőknél Balatonakarattyán, ahol gyakran…..
Majublog Igazságtalan 2015.07.20 17:54:29
Ez kurva igazságtalan! De tényleg! Megérdemelném, hogy legyen egy normál fejlődésű gyerekem is. Nagyon vágyom rá. Már az is eszembe jutott, hogy örökbe kellene fogadni mondjuk egy kislányt. Látom az ismerők kisebb gyerekeit, és most már látom, hogy MM babának is másmilyen volt.…..
Majublog Bukás 2015.07.17 00:21:38
Megbuktam. Vajon hányféle módon bukhat meg egy ember? Azt hiszem én minden lehető módon megbuktam, ahogy ember csak megbukhat. Megbuktam mint gyerek, mert lázadtam a szüleim ellen, mert hittem, hogy a családunk szent és sérthetetlen és nem akartam látni és belátni az…..
Majublog A pisi dal 2015.05.10 15:34:28
Pisi pisi gyere ki, Vár az üveg ideki' Apa, Anya drukkol neki, Hogy a pisi jojjon ki! Mult hetvegen sikerult MM-t egy befottes uvegbe belepisiltetni. Azota mereven elzarkozik a probalkozasok elol, de ma csokit helyeztunk kilatasba, ha sikerul belepisilni az uvegbe, plussz megkoltottuk a pisi…..
Ma reggel nem egybol az oviba indultunk, hanem elobb a 4 éves védőnői vizsgálatra mentunk. MM mondogatta is hogy nem mentunk, nem mentunk, ami annyit tesz, hogy nem kanyarodtam le az ovi fele es masfele megyunk mint megszokta. Vedono utan tobbszor is mondtam neki, hogy most megyunk az oviba,…..
Majublog 4 év 2015.04.23 00:15:28
Kozeledik ismet. Szombaton lesz es furcsa. Nagyon furcsa, hogy eltelt mar negy ev. 4 gyonyoru, kinzo, fajdalmas ev. Es szembe kell nezni vele, hogy nem olyan. Egyaltalan nem olyan mint a tobbi. Bizonyara ez a vallalasa erre az eletre, hogy megtanitson arra, hogy nem kell foglalkozni masok…..
Majublog Bolyongunk 2014.11.28 15:53:22
Vegre megerkezett az irasos szakvelemeny. Harom hetet kellett ra varni, es meg mindig nincs alairva mindharom szakerto altal, de kertem, hogy elektronikus formaban kuldjek el nekem, mert nem az alairas erdekel, hanem ami benne van. N baratnomtol kaptam egy konyvet Dr. Mate Gabor irta Szetszort Elmek…..
Majublog Magam alatt vagyok 2014.11.21 21:49:07
Ma megint elemi erovel tort ram a fajdalom, amiatt, hogy MM mas, mint a tobbi gyerek. Persze nagy resze van ebben a szigoru ovoneninek is, aki ma azt kerdezte, hogy mit varok en a karacsonyi musortol, mert MM egyaltalan nem hajlando reszt venni a felkeszulesben. Probaltak, hogy csak nehany la la…..
Majublog Fogyas 2014.11.15 23:48:44
Kover vagyok. Nem lehet szepiteni, ez van. Sokat gondolkodom rajta. Megis mit lehet ezen gondolkodni? Ez teny. A vegeredmenye valaminek. Azon felul, hogy az ember szeret enni, foleg a hizlalo, cukros, artalmas eteleket ez leginkabb valamifele vedekezes. Vedekezes a fajdalom es a bantas ellen.…..
Majublog Diagnozis - gondolatok 2014.11.15 23:22:57
Valamelyik nap a noverem azt mondta, MM nagyon szerencses, hogy en vagyok az anyukaja es nem hagytam annyiban a nem beszeles dolgot hanem utanajartam. Ennek koszonhetoen diagnosztizaltak nala autisztikus spektrumzavart. Az utobbi napokban elorol hatra kiolvastam az auti.hu-t es mas autizmussal…..
Majublog Autisztikus spektrumzavar 2014.11.14 15:47:36
Gyasz. Ez az erzes van bennem... Gyaszolom a remenyt, hogy a gyerekem csak lusta, mert fiu. Kapott egy uj cimket es furcsa. Rettento furcsa, hogy a gyerek ugyanolyan mint tegnap volt, megis mas lett az egesz eletunk ettol a cimketol. Mashogy nezek ra, minden percben vizslatom, hogy ez most…..
Majublog En vagyok 2014.11.07 15:17:46
Ezt a blogot azert inditom, hogy kiadjam magambol azokat a titkos, fajdalmas gondolatokat amiket gyakran mar hosszu evek ota hordozok, vagy amik eppen ujak, hogy bele ne bolonduljak. Ekezetek nelkul es hibasan gepelek elsosorban magamnak, masodsorban Anyunak, harmadsorban a meg- vagy meg nem…..
freehug Mindenféle 2012.02.05 21:10:00
1. Van hörcsögöm. Az előkelő és hozzá teljesen passzoló Tarzan nevet kapta. Roppant mozgékony, állandóan a rácsokon tornázik. Most éppen nem vagyunk haverok, mert bazinagyot harapott ma a kezembe, de ettől függetlenül a legkedvesebb hörcsögöm, aki eddig volt. Üldögél, piszmog,…..
majumaju 2012.02.20 13:44:58
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..
"Kedves Cukiság blog!Bemutatom Amy cicát, aki Kakaós csiga álnéven is ismert, mert gyakran tekereg, ezzel kelletve magát. :) Ő egy 3 éves lány, ezüstszürke tabby brit cica. Imád játszani, futkározni, fésülni saját magát, az ablakon kifelé kukkolni, ha tudna…..
Jó pár éve történt. Egy rossz mozdulat, és beütött a mennykő... Gondoltam, a sokat hallott hexensussz, és igyekeztem kímélni a derekam, de nem akart múlni, így már elmerengtem a dokilátogatáson. Természetesen, mint volt egészségügyis, én sem kapkodtam el a dolgot, aztán a…..
majumaju 2011.01.28 09:54:45
@miklos.rabai: Egyenes derekkal guggolva, combizmokat hasznalva elsosorban. Ha megtortent a baj, akkor a derekat kiegyenesitve kemeny feluleten kell fekudni. Figyeljunk oda ra, hogy ne legyen homoru a hat es a lumbalis szakasz a folddel erintkezzen. A legkonnyebb ha az ember hatonfekve felhuzza a labat, talpa a foldon van.
Helyes a megoldas? :)
Mit nyertem? :)
majumaju 2011.01.28 10:42:15
@miklos.rabai:
Kedves Miklos, amennyiben az idegenforgalmi kozgazdasz vegzettsegemet, vagy a projektmanageri munkamat (informatikai ugyfelszolgalat) osszefuggesbe lehet hozni az egeszseguggyel ugy valoban csaltam :)
Igazabol kettlebell-re jartam es ott ez az elso, amit nagyon alaposan az ember fejebe vernek.
Orulok, hogy helyesen valaszoltam, szoktam olvasni a blogot, a Te hozzaszolasaidnak mindig nagyon orulok, mert sok erdekes dolgot irsz le humoros modon. Igy a legkonnyebb tanulni. :)

Szep napot,

kismau