Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latensiszakos

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kis falu Tolna megyében, Pakstól úgy 15 km-re, a neve Györköny, vagy ahogy a helyiek mondják, Jerking. Mi elsősorban azért emlékezünk meg róla, mert itt található Magyarország egyik legnagyobb összefüggő pincefaluja. Egy kedves barátom a minap…..
látens iszákos Skizofránya 2011.03.31 21:31:00
Amolyan minimalista, kifejtés nélküli spontán online berúgós posztot terveztem már hosszú ideje mára, és íme, eljött a pillanat. Egy másik énem mindig egy csomó piát vesz valamelyik madaras vagy madártalan áruházban, nekem meg az emberiséggel szembeni kötelességem, hogy…..
latensiszakos 2012.02.02 00:13:26
@Intizar: Olyan lehet, mint a fingás. A fingós poénokon többnyire mindenki kacag, de ennek társadalomtudományos magyarázatát kevéséé ismerjük.
 Bele tetszettek már gondolni, hogy mi az a közös ismérv, ami a legszűkebb baráti körünkben mindenkire kivétel nélkül jellemző? Mi az legkisebb közös többszörös, ami évtizedekig garantálja, hogy ugyanazokkal az arcokkal összejöjjünk hétvégente, közösen nyaraljunk…..
latensiszakos 2011.03.20 14:36:25
@lilakutyak: mer' udvariasak vagyunk :)
latensiszakos 2011.03.20 09:24:34
@lilakutyak: nálunk főleg baráti párocskák vannak, akikkel elmegyünk szíbházba meg moziba, meg utána trécselünk egy órát valami egységben. de ha a "rendes" barátokkal vagyok, akkor már két felvonás között nyilván lemegyünk a büfébe :) az utólagos beülés sem nyúlik az éjszakába, érthető okokból. a zasszonnyal elszopogatunk két-két pohár bort, ezek meg bambiznak, aztán pá.
Ezekkel a karácsonyi hangulatot árasztó tematikus képekkel kívánunk nektek boldog, békés ünnepet. Mivel nálunk a feleségem csomagol, a halászléhez pedig még nem kellett hozzákezdenem, temérdek időm van, így idén sem maradunk karácsonyi poszt nélkül. A…..
[Ez a poszt pár éve már megjelent ezen a blogon, és kivételesen nem került címlapra, míg a többi, sokszor gyengébb írás rendszeresen ott landolt. Mindez a vendégszerzővel szemben nem fair:)] Mai, átlagosnál hosszabb posztunkból kiderül, hogy bürokrácia a hősi időkben sem volt…..