Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zlatan Márkhimovic

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Zlatan Márkhimovic 2011.01.06 18:36:22
@Ki a faszom az a Ján Slota?!: Hogy lenne már jobb csapat a Villarreal? azért mert jobban állnak jelenleg a tabellán??? a Valencia még Villa nélkül is legalább egy szinten van a Villarrealal,kupába meg egyértelműen Valenciának kell tovább jutni, komolyabban veszik, ezt az is megmutatja hogy 2005/2006-os szezonoktól visszanéztem kupa eredményeket a Valencia általába tovább menetelt, de ha nem akkor is legalább ugyanaddig, pl. 2007-2008-as idényben megnyerték, valamint 2005-2006-ból van egy Villarreal-Valencia kupa nyolcaddöntő 0-3-as eredmény, csak azért hogy megnyugtassalak, a VALENCIA megy tovább. ott volt a lehetőség egy kis ajándék oddsocskára. ezvan
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..