Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellkite

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Volt már 2 órán át tartó orgazmusod? Eddig nekem se... Ezen a péntek estén azonban minden adott volt a hosszan tartó élvezethez. Igaz, az előjáték (Omen) nem volt az igazi (erről majd még értekezem), de amint megjelent a német domina - aki rögvest egy fellógatós-felnégyelős…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
Mastodon – The Hunter (Reprise/Magneoton) A Mastodon tipikusan az a zenekar, amelyikből a sajtó csinált kultuszt. Amikor egy EP után felvették Remission című első lemezüket, azt már ugrásra készen várta az amerikai underground, és annak rendje és módja szerint annyiszor mondta,…..
hellkite 2011.09.26 23:26:08
@Aradebil: Persze, hogy nem Unto The Locust...ezerszeresen veri kenterbe azt a lemezt. A The Hunterhez képest az új MH úgy erőlködik, mint a nagyfater a disznóvágás utáni napon a pottyantóson...
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..
Az egész világon úgy harangozták be az ide Grammyt, hogy az a tíz jelölés kapó Eminem nagy napja lehet, ehhez képest óriásit bukott a rapper, ugyanis végül csak két kategóriában lett első. Ő vihette haza a legjobb rapalbumért járó díjat, illetve övé lett a legjobb szóló…..
hellkite 2011.02.14 12:33:46
@guMe_e: Igen. Teljesen igazad van. De még az a jó, hogy mi ősparasztok ilyen sokan vagyunk, hogy Iron Maident még mindig 30 országban első helyre juttatunk. Sőt mindenhol teltházakat adunk nekik 30 évnyi pályafutás után is, de ugye az ősparaszt virtus már csak ilyen.
A LiveNation elhozza nekünk nyárra a jó öreg Carlost, íme a sajtóközlemény:Carlos Humberto Santana de Barragan szerény körülmények közé született 1947-ben, Mexikóban (jelenleg egy utca és egy tér is a nevét viseli szülővárosában). Apja, egy mariachi virtuóz, ültette el a…..