Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajak0123

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
Ezúttal Kevin Smith legújabb filmjét néztük meg... ami lehetett volna jobb is! BlackSheep meg igazán lehalkíthatná a mobilját! ..
A második Filmelemzők Oscar nevezőinek listája   Joker5 - Zombik tava (1)     Sparrow - Gorilla bácsi     SPOILERfilm - Náci zombik       xx18Rolandxx - Love Hine Again     Uccse - Gyönyörű lányok click4mychannel…..
Mivel újra itt a nyár és a nyári szünet (már akinek), így ismét megrendezzük a Filmelemzők Oscarja-t, ahol tavalyhoz hasonlóan az általatok beküldött videókat fogjuk díjazni. A zsűritagok ismét Bighouse, a Rossz Mozifilmek Sorozat készítője, és a Baaad Movies szerkesztői,…..
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Szó mi szó, ezzel a harmadik résszel megszenvedtem. Elég sok a baki benne, ráadásul figyelni kellett arra is, hogy amikor az előző két részre emlékeznek vissza, akkor minden klappol-e. Szerencsére a memóriájuk elég jó. A második rész Erik Matthews nyomozó csapdába esésével…..