Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moo_

48 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez meg az Excel - számonkérés 2024.04.18 11:33:23
A csatolt feladatot oldd meg önállóan. FELADAT..
Ez meg az 7z - excel_kezdő 2024.03.07 13:49:51
SZia! A következő állománnyal dolgozzunk. EXCEL_7z_1..
Az ASCII egy mozaikszó: az American Standard Code for Information Interchange kezdőbetűiből (jelentése kb.: szabványos amerikai kód információcserére). A kód jelkészlete az angol abc betűit, számokat, írásjeleket és vezérlő kódokat tartalmazza.[1] Az ASCII jelkészlet 128 különböző szövegkaraktert…..
Készítsd el a következő feladatot. Kis segítség: Hasáb készítése: Szöveg kijelölése, elrendezés, hasábok, további hasábok. (térköz 1,00)Ügyelj az igazításra és az automataikus elválasztásra. Link beszúrása a szövegre:Szöveg kijelölése, jobb klikk rajta, hiperhivatkozás, cím mező…..
SZiasztok! MOst pár különleges, ritkán előforduló beállításokat nézünk meg. Nyers állomány: ITT Minta állomány: ITT  ..
TABULÁTOR POZÍCIÓK - FOGALMAK A tabulator egy billentyű a klaviatúrán, amellyel a sorban következő tabulátor pozícióra helyezhetjük át a kurzort. A tabulátor pozíciók illesztési pontok, amelyek a bal margótól mérve, azonos távolságokra álló, képzeletbeli függőleges vonalakon helyezkednek el. A…..
A következő feladatot készítsd el: Nyers állomány: ITTMinta: ITT A képet innen is letölteted vagy kereshetsz tetszőlegest is. Jó munkát!..
Üdv! Nyers állomány ITT. (Mentés a saját mappába, szövegszerkesztés almappába) Minta ITT. Együtt könnyebb...
Az alábbi PDF állományból dolgozz! Szoftverek csoportosítása PDF..
Készíts egy plakátot egy elveszett állatról! A kép csak egy minta. bármilyen háziállat lehet.Ügyelj, hogy az egész oldalt kitöltse a plakát!Figyelj, hogy a betűk nagyok, messzeről is könnyen olvashatók legyenek.Használj táblázatot, színeket, aláhúzást, háttérszínt is. Mentsd plakát.docx néven a…..
Ez meg az 09_TÁJOLÁS és barátai 2023.04.13 12:49:19
TÁJOLÁS, MARGÓ, FELSOROLÁS, TÁBLÁZAT, HASÁB, SZÖVEGDOBOZ,OLDALTÖRÉS, ÉLŐFEJ, ÉLŐLÁB Sok dolog lesz most, na lássuk MINTA   NYERS..
Ez meg az 071_szegély gyakorlás 2023.03.28 10:08:44
Kis gyakorlás, formátummásolás, kép beillesztés. MINTA      NYERS..
Ez meg az 08-szegély dolgozat 2023.03.28 09:43:21
A következő feladatot önállóan készítsd el! A kép elhelyezése (szöveg körbefuttatása): NÉGYZETES! MINTA     NYERS A képet innen illeszd be!..
A következő feladatban a szegélyezés és a mintázat bállítását tudod gyakorolni. A behúzások: BAL: 2, 3 cm; JOBB 2, 3, 4 cm (Az arányokról látni fogod, hogy melyik mekkora) Ügyelj a térközökre, igazításokra, karakterformázásokra, a szegélyek méretére, színére, típusára! Jó étvágyat…..
A mai órán a keretekkel ismerkedünk. Használd a következő állományokat: NYERS     MINTA..
Ez meg az Rajzpályázat 2023.02.23 11:24:35
Beküldési határidő: 2023. március 31...
Formázd a nyers állományt a minta alapján. A képet megkeresheted az interneten, de innen is átmásolhatod. MINTA        NYERS..
Karakterformázás vagy bekezdésformázás?Lássuk, tudod-e!https://wordwall.net/hu/resource/52615103 A követekező állományokkal dolgozz.Nézdd meg alaposan, hogy milyen formázásokat használok.MINTA NYERS..
A bekezdések három fő formázási lehetősége az igazítás, a behúzás és a térköz (sorköz). Az igazítás a bekezdés sorainak egymáshoz való elhelyezkedését adja meg. Lehet balra zárt , jobbra zárt , középre zárt  vagy sorkizárt . Sorkizárt esetben a program a szóközök szélességét állítja úgy, hogy a…..
Mentsd el a nyers állományt, majd nyisd meg.Formázd a minta alapján a dokumentumot. NYERS ÁLLOMÁNY MINTA..
Kérlek nyisd meg az alábbi két állományt. Minta: 1_karakterform.pdf Nyers állomány: 1_karakterform.docx A nyers állományt a mentsd el a saját SZÖVEGSZERKESZTÉS mappádba.  ..
A kép beillesztése után duplikáljuk a kép réteget Átnevezzük, majd a kép réteg alá helyezzük Az árnyék réteget feketére állítjuk.Kép / Színkorrekciók / Színezettség-telítettség  > Könnyűség -100..
Készíts hasonló képet és mentsd el PNG formátumban a saját mappádba...
Készíts két képből egy átmenetes képet.  Segítség: A photopea megnyitása után válaszz egy tetszőleges vászonméretet, majd illessz be két képet. Növel a vászonméretet vízszintesen akkorára, hogy mindkét kép beleférjen egymás mellett. Húzd a két képet egymás mellé úgy, hogy legyen köztük átfedés…..
Ez meg az Photopea munka 2022.05.09 13:02:53
Készítsd el a képet: Keresések: field, tractor..