Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csukafi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki sokat találkozik pedagógusokkal tanárokkal, először munkadarabként, utána pedig egy másik munkadarab egyik szülőjeként. Azt megértem, hogy egy nagyobb társaság életének szervezésekor nem lehet mindenkire tekintettel lenni, így például egy szülői értekezlet…..
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
csukafi 2014.05.19 12:41:42
@thisiswhatklfisabout:
Madarat tolláról, embert hozzászólásáról.
Júl. 10-én kezdődik a szabadságom és 08.22-ig tart. 40 óra a heti munkaidőm+ otthon legalább húsz. Gyere és csináld velem ezt azután, hogy összesen 21 évet tanultam ezért. ( Tehát szerezz Te is négy diplomát,akkor talán nem fogsz ilyen marhaságokat írni.
Üdv:
egy semmirekellő, naplopó, lábat lógató tanár
..
csukafi 2014.03.13 16:08:57
@locitrom: Taníts minket Mester!
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
csukafi 2011.11.30 12:13:27
@KovA: Teljesen egyetértek! Üdvözlet!:) Ha én írtam volna le,akkor se lehetne igazabb!:)
csukafi 2011.11.30 12:27:08
@Deadasfak: Jól látod,semmi nem játszik! Ha a sarokba nem akar beállni, ha a szülő nem is látta még az ellenőrzőjét,ha nem lehet kiküldeni,stb,stb? És ne élezzük már ki ezt az egészet. 14 éve tanárkodom és két pofont sikerült eddig kiosztanom. Nem dühből,és előre figyelmeztetve a delikvenst,hogy átlépte a határt és nem mehet tovább. Hidd el, mindenkinek használt-még nekem is:), mert lehet,hogy ez a második pofon más pályára állít majd. :) Pedig szeretem a munkám és jól megvagyok a tanítványaimmal. Ha nem hiszed,gyere el órát látogatni:)
csukafi 2011.11.30 13:15:13
@komment2010: Ja bocs! Én nem támogatom a legális pofozkodást,most is magamnak kértem fegyelmit,hogy a (roma) családot kielégítsük:) De! Ha a diák felrúgja a szabályokat, akkor én se fogom mindenáron azokat betartani. Ha a saját gyerekem nem ért a szóból,hát ráhúzok a hátsójára,így nem másnak kell megértetnie vele alapvető dolgokat:)
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..