Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orinoco.Flow

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámfogás Szabad egy képre? 2014.04.23 21:06:42
A National Geographic, amely mindig is híres volt fantasztikus fényképfelvételeiről, valamilyen oknál fogva szükségét érezte, hogy kikeljen a kontár és/vagy amatőr fotósok produktumai ellen. Felháborodásukat egy reklámkampánnyal tárták a világ elé, ebből a képsorozatból pózoljon itt most egy. Az NG…..
atom 5 kép a telefonból 29 2011.04.21 13:00:00
Japán cseresznyefa - nem is nagyon hallottam erről addig, amíg Szombathelyen nem láttam az MMIK melletti soron rózsaszínbe borulni a sétányt. Persze minden évben mondom, hogy na majd kimegyek fotózni oda, valahogy mégis elmarad. Most is ezt mondtam, tegnap gondoltam rá, amikor az autóm…..
Szombaton délután kimentünk a Fő térre fotózni a párnacsatát (képek itt). Már jó ideje ott voltunk, amikor odalépett hozzám egy lány és megkérdezte, hogy lefotózhat-e engem a mellette álló lányokkal, mert hogy ők kedvelik a blogom. Naná, mondtam rögvest: Persze! -…..
Orinoco.Flow 2011.04.05 09:25:23
atom Hosszú hétvége 2011.04.04 22:46:54
Tegnap is megkaptam este nyolckor, hogy hol van már a blogom. Ez ma is így lehetett volna, bár most jó kifogásom is van rá természetesen, a szokásos: munkaEgész nap a gép előtt görnyedve dolgoztam fel a hétvégi anyagokat, persze mindezt úgy, hogy még vasárnap este is ezzel…..
atom Az a csodálatos sarki fény 2011.03.26 07:00:00
Nagy vágyam, hogy egyszer láthassak sarki fényt. Az sem zavar, ha nem tudom lefotózni, az sem, ha nem tudom levideózni, egyszerűen látni szeretném. Majd egyszer elutazom a megfelelő helyre emiatt.Az alábbi videótól leesett az állam. Szép is, a zenéje is tökéletes, a kompozíciók,…..
Orinoco.Flow 2011.03.26 22:31:30
Magyarországon jellemzően két módszert láthatunk az elhasználódott gumiabroncsok otthoni felhasználására. A traktorgumik homokozót foglalnak magukba, a kisebb kerekek pedig vidéken, lefestve tűnnek fel félig a földbe ágyazva, kocsibehajtó, illetve híd szélét jelezve, vagy…..
Ismét egy újabb gyöngyszemet találtam. Szupernagyin felbuzdúlva beírtam a keresőbe a Popocici és a Maxigáz nevet, ugyanis nagyjából ennyire emlékeztem egyik, egykoron kedvenc mesémből. Nos jóbarátunk a google s ugye azzinterneten szinte minden fent van, így megtaláltam az…..
Tegnap Bonyival kimentünk a város szélén túlra fényképezőgépekkel, érintve a Csónakázótót és csináltunk is pár képet. Ezek közül most kiszedném az állatokat. Csótónál nem meglepő módon kacsák és hattyúk, a szántóföldeken már őzek voltak az objektív…..
atom 5 kép a telefonból 23 2011.03.10 23:03:30
Ismét kávézó, mint a múlt héten, de ugye már érlelődik egy ideje a telefonomban ez a pár kép és miért is ne, a Frei-ben mindig előkerül egy-két képre a telefon. Most a kávékat válogattam össze, illetve egy tömegmasszírozós - kávézóidegen képet.Tömeges masszázs a kávé…..
Tegnap nagyon jó idő volt s persze ilyenkor rögtön vágyik az ember egy kis sétára a gyenge, de már érezhetően meleg napsütésben. S ha zöldellő erdőkben ejtett túrákat még nem is látok magam előtt, egy kis motorozást igen:) Ha Igor is úgy akarja, hogy felébred a téli…..
Orinoco.Flow 2011.03.12 14:35:37
atom Szerencsi retró 2011.03.11 07:00:00
A Medvecukros bejegyzés kommentjeiben említette Törzsvendég a Melódia szeletet, a minap ráakadtam a trafikban, "Szerencsi retró" néven fut, és kicsit drága volt, 195 Ft, de egy kóstolót azért megért. Rémlik, hogy láttam ilyen csokit már, de semmi több, ezért meg kellett…..
Orinoco.Flow 2011.03.11 16:19:07
@Törzsvendég:-):
Csipike nálam is népnemzeti hős volt, és messze még a 36- szóval nem öregszünk :D

Amúgy én szoktam látni Melódia-szeletet és Szerencsi retró szeletet is, előbbire most járt le a csomagolástervezési pályázat.
atom Medvecukor 2011.03.02 07:00:00
Gyerekkoromban rengetegszer ettem medvecukrot. Mindig nagypapám hozta a fekete gumiszerű édességet, amit imádtunk (s persze így visszagondolva nem is főként az íze miatt, hanem azért, mert a Papa hozta). Egyéb kedvelt "Papától édesség" volt még a régi csomagolású (papír…..
Mi a közös szál a következő felsorolásban?: Tom, Szilveszter, Mir-Murr, Szia-miau, Giovanni Gatto, Lukrécia - természetesen az, hogy mindegyikünk macska, aki valamely mese révén vált ismertté. Összegyűjtöttem 27 44 49 mesemacskuszt egy bejegyzésbe. Amennyiben a teljes mese-macska…..
Már megint sok és összefüggés nélküli dologról álmodtam. Nem is elemezném részletesen, mert nagy része értelmetlen volt, de hogy írja egy példát erre:- Busa jófejségből törkölybúzát vesz minden hónapban valakinek. A jánosházi vasútállomáson kezdtünk fuvart keresni, mert…..
Orinoco.Flow 2011.02.23 22:10:42
@Atom: Meg vagyok hatva. :D Valahol megvan a teljes erdészeti fajleírás, egy ismerősnek készítettem...
atom Mondatokban 2011.02.20 14:20:00
Telefonban: Hú. A ledőlt kerítést, ha nem építik újra, akkor lesz hely medencének, vagy ha nem, akkor csináljatok egy arborétumot! - mondja Anya, tippeket adván a ledőlt kerítés adta plusz hely hasznosításához.Kávézóban: Miután Hanzs elfelejtett valamit rászóltam: Hanzs! Link…..
Idáig két Valentin napi bejegyzést írtam azóta, hogy blogommal boldogítom az emberiség egy kis csoportját, akik valamely módon idetalálnak. Először 2008-ban írtam és rajzoltam körbe az "ünnepet", akkor a piros szívecskékekkel rohangáló párocskák, illetve az effajta…..
Nem írtam el a címet, most nem a megszokott 5 kép, hanem 878 lesz a telefonomból publikálva ebben a bejegyzésben, ugyanis legutóbb csináltam egy time lapse videónyira valót, amikor hazamentem.A technológia nagyon egyszerű, leszedtem az Android Marketről az rrTimeLapse programot a…..
Épp túlvagyunk egy keddi kávézáson, ami egész jól sikeredett, végül 11-en verődtünk össze a szombathelyi Frei Caféban. Összetoltunk két asztal, kávé-tea-sütemény, én egy mogyorósat ittam, meg egy narancsos-jeges lett volna, csak mindig későn figyeltem fel a felszolgálóra, no…..
Orinoco.Flow 2011.02.03 17:32:56
@bonyi z.:
Mivel az Inkognítót is ismeritek, gondoltam ajánlok még egyet, hátha sikerül újat mondanom. :)
www.banyacafe.hu/
Orinoco.Flow 2011.02.04 19:36:35
@Atom:

Én csak a tervezővel jártam ott. :D
Nincs mit tenni, túl sokat tudtok. 'maffia-tekintet' Viszont ha így áll a helyzet, mondhatnátok még pár helyet, ahová érdemes belesni. :)
Orinoco.Flow 2011.02.06 12:15:29
@bonyi z.:

Köszi! :) Valahogy minden évben Szhelyen kötök ki gyakorlaton, bárhová is indultam eredetileg... Idén majd megkergetem a fentebb írt helyeket. :D
A múlt héten kedden Devecser mellett jöttünk el autóval, majd kollégáimmal úgy döntöttünk, hogy megnézzük mi maradt az októberi katasztrófa nyomaiból a két településen.Devecser és Kolontár közti szántóföldNagyon sok házat lebontottak már, sok helyen folyik a mentesítés,…..
Tegnap egy megbeszélésre autóztunk a kollégákkal, amikor a Bakonyban járva az alábbi hirdetésre lettünk figyelmesek. Elsőként jöjjön az összkép. Víztorony, falu, óriási, a főútról is jól látható "adventure-park -->" tábla.Segítek, fókuszáljunk kicsit a kép…..
atom Mondatokban 2011.01.30 13:56:00
Hasonlatban: Vigyorgott, mint róka a mesekönyvben. - mondta kollégám a hasonlatot:)Freiben: Az összes bolygó egy irányba forog, kivéve a Vénusz, mert az visszafelé. - jegyzem meg valami beszélgetés közben, mire Hanzs: Hát persze, pont azért nevezték el egy Nőről.Beszélgetésben: 4…..
atom Mondatokban 2011.01.23 11:00:00
Dohányzóban: Majd szólnom kell Zsóttinak, hogy segítsen beállítani a telefonomon a GPS-t. - mondja Bonyi. - Miért? Tegnap hazafelé megint eltévedtél? Bár nálad előfordulhat...Klubban: F*szomat! Inkább menjünk le a fősulis klubba! - mondj az egyik kicsit ittas srác a…..
atom 5 kép a telefonból 17 2011.01.20 13:08:00
Ismét a "minden" kategóriából turkáltam képeket, viszont most nem öt kép, hanem valójában 7, mert kettőn van még egy-egy, de mindegy.Bonyi régi telefonja még ősszel. Bonyi ekkor döntötte el, hogy új telefont kéne vásárolnia, mert a régi egy kicsit nagyobb, tömzsibb,…..
Mivel a télnek még erősen szezonja van, ezért beillesztem az alábbi videót. Nagyon szép, leginkább hófedte fákat bemutató videó, ebben a száraz, ködös és hómentes januárban szinte felüdülés ilyen szép képeket látni.Egy kicsit persze utómunkázott képeket látunk, ettől…..