Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imd

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Glitter készítő segítségével saját csillogós szöveget helyezhetsz el a saját lapodon. Példa:    Glitter ..
Ingyen scriptek Vers az oldaladra 2011.01.02 10:20:00
Véletlenszerűen megjelenő verseket kérhetsz megadott kategóriákból. Példa: Kód kérése: http://www.poet.hu/vers-kod.php..
Legyek hárfád, mint hárfád a vadon,Hulló lomb vagyok én is, ne kímélj!Ha vad zenéd felzúdul szabadon,Lomb s lélek hadd kísérje őszi, mélyDallal, mely édes, bár fáj - óh, te zordLélek, légy lelkem, én s te: egy személy!/Percy Bysshe Shelley/(ba1939 fotója)..
Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést./Benjamin Disraeli/Egyetlenegyszer mertem megkérdezni tőle: "Miért szeretsz te engem?"Azt felelte: "Fogalmam sincs, de egyáltalán nem is érdekel."/Paulo…..
Szerelmes idézetek A hű szerelem 2010.12.20 11:55:00
A hű szerelem nem beszél, azt tett dicsőíti és nem szavak./William Shakespeare/(Jackybrown fotója)..
Ingyen scriptek Szavazás script 2010.12.20 07:07:00
Ingyenes szavazás a Te oldaladra Programozási ismeretek nélkül Nincs szükség php futtatásra Nem kell adatbázis hozzáférés Bármilyen oldalon használható Egy regisztrációval akár 25 szavazást készíthetsz Testreszabható szavazások Csak egy HTML kódot kell beilleszteni 3…..
Mutatja, hogy hány nap van még hátra az évből. Példa: Scriptek Kód: <script language="JavaScript" type="text/JavaScript" src="http://www.puszika.hu/scriptek/visszaszamlalok/visszaszamlalo.php?t=ujev"></script><br /><br /> <a…..
Véletlenszerű karácsonyi idézeteket jelenít meg az oldaladon. Példa: Kód: <script language="JavaScript" type="text/JavaScript" src="http://www.karacsonyi-idezetek.hu/honlap-idezet.php"></script>..
Kereső, amivel az interneten, vagy akár a saját honlapodon is lehet keresni.Példa: Johu - kereső magyarosan…..