Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cory19

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Cory19 2010.12.22 21:05:32
@Motordoktor: A gugliban rákeresve azért lehet találni az országban több terepmotoros pályát, amit a terepmotorosok használhatnak, hisz nekik lett építve, kialakítva. Nyilván nem minden településen létezik ilyen, de van.
Másik megoldás, amit Spikk is ír, hogy akik terepmotorozni akarnak, fogjanak össze, vegyenek területet, alakítsanak ki pályát és lesz hol motorozni.
Az a baj, hogy ma Magyarországon a magántulajdon semmit nem jelent, és ha történik valami baleset, akkor a tulajdonost veszik elő, aki jogosan védi. Valószínűnek tartom, nem ez volt az első eset, hogy a tulaj területén motoroztak, és elege lett, hogy szólt, stb. és ezután lekerítette. Mint az az idős bácsi, akit többször megloptak, és védte a saját munkájának gyümölcsét. Persze nem mondom, hogy megérdemelte az illető, aki balesetet szenvedett, de ha figyelembe veszi, hogy tilosban jár, nem történt volna, ami megtörtént.
Cory19 2010.12.22 21:10:03
@xx...: Osztom a véleményt. Aki motorozni szeretne, menjen kijelölt pályára, gugliban lehet találni többet is, vagy fogjon össze több motoros, vegyenek területet és alakítsanak ki pályát.