Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helyszínelő

13 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hóhérok voltak a "menekültek" (itt) Félő, hogy a "menekültek" között több a hóhér, mint az orvos, mérnök, informatikus. Dezertőr bizonyosan. Katonakorú fiatalemberek "menekült" néven nevezése általánosságban is nonszensz. Ha egyszer háború van ott, ahonnan jönnek, ott…..
Halal hús a bécsi Sparban (itt) A sötét középkorban a barbár ókorból átvett szokás gyakorlása ma Európában: erről szól a vita. Közhely, de mélyen igaz: akik így bánnak az állatokkal, nem bánnak másként az emberekkel sem. Az ÉLET-tel. Az állatkínzás, bármiféle…..
A közbeszerzési szabályok trükkös módosítása (itt) Nem akarják abbahagyni. Nehéz is leszokni róla. Már csak a rokonok miatt sem. Azaz a "fél Magyarország"  miatt sem. Sokan vannak. Az idő, az élet meg véges. Csak a hatalmi gőg, a cinizmus, az ördögi cinizmus látszik…..
Eltüntetik a kereszteket Norvégiában (itt) Betiltották a karácsonyi koncertet Olaszországban (itt) Vannak rossz hírek, amelyek nemcsak viszolyogtatóan bomlott elmék tobzódásáról szólnak, de ezen túlmenően olyan irányba taszítják a kicsit is normális olvasó gondolatait,…..
Francia kormányfő: az Európai Unió sorsát az európai határok ellenőrzése dönti el (itt) Továbbá: Ha az európai határokat nem ellenőrzik, akkor "a népek azt fogják mondani, le Európával". Nagy lépés ez egy vezető európai kormányfőnek, kis lépés az európaiaknak. Persze…..
Benzema köp a francia himnuszra (itt) Szemlátomást jól halad a bevándorlók integrációja. De hát van idő bőven, ez még csak a harmadik nemzedék. Hogy jönnek újabbak is közben szép számmal, csiszolatlan gyémántok, az csak könnyít a dolgon. Szép új világ…..
Legalább két merénylő is "menekült" (itt)   Az idén bevándorolt egy milliónyi muszlim "menekült" közül egyetlen egy sem halt volna meg pusztán azért, mert nem engedték volna be - a schengeni szabályokat felrúgva, ellenőrizetlenül - Törökországból az Unió területére. Ha…..
Soros javaslatai Európának (itt)Soros állítólag azt javasolja Európának, hogy legalább évi egymillió menekültet fogadjon be, valamint költsön minden egyes menedékkérőre 4,7 millió forintot (15 ezer eurót), továbbá a szükséges forrásokat kötvénykibocsátással…..
Gyurcsány F. Rikárdó fenyegeti a bíróságot (itt) Börtönben a helye mindenkinek, aki állami, közösségi vagyon csalárd - a nyilvános meghirdetés kötelezettségét kijátszó -  módon történő elidegenítésében részes. Legyen az bárki.  A sukorói ügyben Gyurcsány F.…..
Mindig elképesztő, amikor önmagukat liberálisnak vélő, állító emberek/csoportok/pártok a jogállamra, jogszerűségre erőszakkal támadó, tömeges zavargásokat védelmeznek, mentegetnek, ideologizálnak. Amikor randalírozókat támogatnak, elkövetőknek drukkolnak. Amikor…..
Nem lenne igazságos, erkölcsös, jó és demokratikus, ha egy ilyen súlyos ügyben, mint a muszlim (nép)bevándorlás, amely oly nagy mértékben érinti Európa és Magyarország sorsát, jövőjét, egy elsöprő kisebbség akarata érvényesülne. Még akkor sem, ha nem az elsöprő…..
Faymann lenácizta Orbánt (itt)  Izrael falat épít a szír menekültek ellen (itt) Faymann elvtárs lenácizta az Orbán-kormányt annak menekültpolitikája miatt. Pont azért. Politikus lévén, nyilván nem "úgy" gondolta, egy-az-egyben, hanem csak úgy. De azért játszunk el a…..
  Magyar bocsánatkérés az ENSZ-ben (itt)   „...s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyona házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom.” „Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép... ...de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,és csecsszopók, akikben megnő az…..
A Szabadság téren folyó Eleven Emlékmű projekt le akarja hántani a 20. századi magyar történelemről a rárakódott politikai érdekű értelmezéseket, és be akar hatolni a történelmünk mélyébe, hogy felszabadítsa a magyar társadalmat a pártpolitika és az állam terrorja alól.…..
helyszínelő 2014.04.20 00:33:17
@HaFr:
zimanyizoltan.blogspot.hu/2014/03/megszallasrol-emlekmurol-maskeppen.html

Az emlékmű ellenzése történelemhamisítás, mert tagadja a megszállás és a magyar holokaszt közötti triviáis, egyértelmű, cáfolhatatlan oksági kapcsolatot.
Ráadásul a kollektív bűnösség elvén alapszik, a magyarbűnösség fennállását feltételezi.
Benes és a Tito-partizánok örökösei.
- Magán-nyugdíjpénztári megtakarítások: elköltve.- Nyerőgép-piac: elintézve.- Dohány-kiskereskedelem: letudva.- Földbérletek: megoldva.- Takarékszövetkezetek: sínen vannak.- Tankönyvpiac: lassan egyenesbe ér. Na és neked mid van? Vállalkozásod? Vagyonod? Megtakarításod?…..
helyszínelő 2013.08.23 20:28:50
@marhagyurcsany:
Nem vízió az sajnos, hogy az extrém bankadó a részvényesek vagyonának részleges elkobzásával egyenértékű. Ezért jogállamban azonnali, teljes és feltétlen kártérítést kellett volna nyújtani. Magyar kisbefektetők, takarékoskodó fiatalok, aktívak és nyugdíjasok is voltak (vannak) a részvényesek között.
Hasonló ez, mint a zsidók vagyonának kisajátítása, meg a tőkéseké, kulákoké. Gusztustalan, XX. századi förtelmességek ezek bizony. A bankoktól (=részvényesktől) elrabolt pénzt ráadásul maguk között szétosztották, nem a devizahitelesek megmentésére fordították. Mint a nácik és mint a bolsevikok.
helyszínelő 2013.08.23 22:09:27
@marhagyurcsany:
A cáfolat saját szavaid között szerepel. A forint az euróhoz képest is nagyot romlott a fideszkormány alatt. Bajnaiék 185 forintos frankkal adták át a kormányt. Most 240! Az eurót 260-al adták át, most 300! (Mindkettő volt sokkal rosszabb is.)
A forint kétszer annyit romlott a frankkal szemben, mint a cseh korona vagy mint a lengyel zlotyi. Nincs ezen mit szépíteni: orbánék hatalmas kárt okoztak magyar családok százezreinek hibás gazdaságpolitikájukkal.
Ellenzékből orbán még így beszélt: "erős országnak erős a pénze!" Most már ez úgy látszik nem igaz.
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
helyszínelő 2013.08.18 13:41:12
@Csehszlovák Kém:
Indokold meg, légy szíves, miért nevezed tömeggyilkosnak azt az embert.
Egyetlen ember halálát sem okozta, még a csehszlovák népbíróság ítélete szerint sem! Kollaborációért ítélték el, egy napos tárgyaláson, azok, akik Eszterházy Jánost is halálra ítélték. A háborúban nem vett részt, mert rendőr volt. Nem volt a náci párt tagja sem, nyilas párttag sem. A deportálásokért abszurdum felelőssé tenni egy 20+ valahány éves embert. Azokért halállal lakolt két államtitkár, meg persze a belügyminiszter. Ez az egész ügy egy nagy tévedés. Gondold végig hideg fejjel és úri módon kérj elnézést ezért a dühkitörésért. Az írás felelősség, te most felelőtlen voltál.
MaNDA Radics, a hősi halott 2012.10.26 08:59:10
A fényképek tanúsága szerint szép őszi idő volt, amikor 1982 novemberében Radics Béla koporsóját leeresztették a Megyeri temetőben. Közismert, eme szomorú esemény előzményeként a gitárkirály is tetemes mennyiségű alkoholt eresztett le a torkán szisztematikusan és nagy…..
helyszínelő 2012.10.27 20:18:16
@átlátó: igen, ez az! csatlakozom!
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
helyszínelő 2012.08.26 08:08:46
@ezanicknevem: Igen, ez az!
Északnyugat-Szlovéniában, a Júliai-Alpok lábánál találjuk az alpesi nyaralók talán legszebb gyöngyszemét, a Bledi tavat. A jégkorszak után a bohinji gleccser visszahúzódott és az általa kimélyített meder megtelt a jég olvadása után és kialakult a tó, mely 2120 m…..
"Sziasztok! Pár hete örökbe fogadtunk egy energiabomba kutyát. Nemes nevén: Baltazár. Kedvenc elfoglaltsága ha nincs kint senki, hogy a teraszon üldögél és figyel. Hatalmasakat tud ugrani, főleg ránk :)" - írta nekünk KrisztinaKöszönjük szépen!..
Kiszivárogtak az IMF feltételei, amelyek között vegyesen bukkanhatunk olyanra, amely az elmúlt másfél év kormányzati intézkedéseinek fő irányát vonatná vissza (a magyar háztartásokat átmenetileg tehermentesítő különadókat is vissza kellene vonni), és olyanokat, amelyek az…..
helyszínelő 2012.01.08 11:44:01
helyszínelő 2012.01.08 17:50:56
@zum trucc: Bogár is ügynök volt, meg a Hazafias Népfront osztályvezetője.