Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brigadur

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
Brigadur 2011.05.09 11:20:32
@orient: "ha nem akarnak női fotót akkor ne tegyenek be olyan képet amin nő van, ha nincs más akkor ne tegyenek be képet...stb. Ezek mind érthetőek és a magánügyük, azonban embereket lesatírozni egy fotóról az igazság elferdítése"

Ezzel a véleménnyel teljesen egyetértek.

Egyébként meg azt gondolom hogy mindannyian gondolunk/csinálunk hülyeségeket. A sajátjainkat persze nehezebben vesszük észre.

Ha egy csoportot kinéztünk ellenségnek, az pedig már teljesen mindegy mit csinál, úgyse fog tetszeni.

Érdemes ezen elgondolkozni.
Szélsőjobbosok, fajgyűlölők és nímandok helyett jedikkel folytatja munkáját a nemzetmentő szervezet. A Star Wars hagyományokra építő Darth Vaderő célja visszaállítani és megmutatni Magyarországon és a Galaxisban az erő igazi természetét. Eszes Tamás - korának Bácsfi…..
Holnap, húsvéthétfőn Schmitt Pál aláírja az új alkotmányt, s ezzel lezárul egy fontos és kritikus szakasz a második Orbán-kormány életében. Az alkotmányozással kapcsolatos korábbi szövegeimet nem ismételem meg, most már érdemes arra figyelni, hogy miképpen alakul a dokumentum…..
Brigadur 2011.04.25 12:26:33
@László56:

Érdekes, amit irtál, minden mondatnak pont a forditottja az igaz :)
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
  Magas labda, sportérték nincs, de ezt muszáj volt.   Nyelvészetbuziknak javasoljuk, hogy nézzék meg a shoot szó jelentését bármely angol-angol szótárban: alapjelentésben nem Lukács György-i értelemben vett 'lelő'-t, 'agyonlő'-t jelent, csupán annyit: 'lő'. Ha tárgya…..
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..