Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rador

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország legkedveltebb borvidéki településévé az a település válhatott, ahol - az adott helység lélekszámát is figyelembe véve - abszolút értékben és arányaiban a legtöbb borász és borkedvelő koccintott 2011. szeptember 4-én 16 órakor. Az esemény támogatója volt a…..
Kisharsány közleménye:Útnak indult egy szimpatikus civil kezdeményezés, amiből mi sem maradhatunk ki! A Koccintás 2011 egy verseny, s az válhat az ország legkedveltebb borvidéki településévé, ahol egy adott időpontban a legtöbben koccintanak egy pohár borral. Ha eljössz és…..
Kisjakabfalva Községért Közhasznú Egyesület közleménye:Egy vidám országos verseny indul, melynek célja, hogy megtalálják Magyarország legkedveltebb borvidéki településeit. E címet azok a borvidéki települések nyerhetik el, amelyeken –az adott település lélekszámát is…..
 Koccintsunk együtt a Tettyén! Új, borhoz kapcsolódó versengés indult útjára az idén. Az a borvidéki település válhat az ország legkedveltebb borvidéki településévé, ahol egy adott időpontban a legtöbben koccintanak egy pohár borral. A koccintás időpontja 2011.…..
Rador 2011.08.31 10:32:34
Etyeken egyelőre két helyszínen terveznek a koccintást. A Körpincénél és az Újhegyen, a Rókusfalvy Pincénél várják szeptember 4-én 16 órakor a koccintani vágyókat!..
 A KOCCINTÁS NAPJA – HAJÓS-PINCEFALU – SZEPTEMBER 4. 15.30 HELYSZÍN: HIRLINGEN TÉR (SZENT ORBÁN SZOBOR) Programok: koccintás (részvétel az országos KOCCINTÁS2011 versenyben) 16.0016.15-től: borkóstoló, pincelátogatás, szüreti aszfaltrajzverseny,…..
Izsák város főterén várunk minden borkedvelőt, aki részt vesz velünk egy vidám versengésen azország legkedveltebb borvidéki települése címért. Az adott időpontban, minél nagyobb számban, egyszerre koccintunk egy pohár izsáki borral. A résztvevők azzal segítik a…..
A koccintást bármilyen eseményhez lehet kapcsolni, vagy kapcsolódhat a versenyhez bármilyen kiegészítő esemény. Ezzel szervezőként még vonzóbbá lehet tenni a koccintást! Segítség a borvidéki településen az esemény helyi szervezőinek, ha a borkedvelők egy…..
A KOCCINTÁS 2011 eseményről több újság, tv és rádió is beszámolt, a Pest-Buda Bistróban 2011. augusztus 4-én megtartott sajtótájékoztatót követően. A sajtótájékoztatón a támogatók képviseletében részt vett Dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes…..
A KOCCINTÁS 2011. eseményt az adott borvidéki településen bárki szervezheti, aki a verseny szabályait elfogadva arra jelentkezik. Így szervező lehet az önkormányzatok mellett, egy lelkes magánszemély, baráti társaság, vagy akár egy borászat is. Abban az esetben, ha egy borvidéki…..
A legkedveltebb borvidéki településekké azok a borvidéki települések válhatnak, amelyeknél - az adott település lélekszámát is figyelembe véve - abszolút értékben és arányaiban a legtöbb borász és borkedvelő koccint az adott időpontban.Értékelés…..
A koccintást követő héten, a Borfesztivál ideje alatt hirdetünk eredményt sajtótájékoztató keretében, a győztes település bemutatásával és koccintással. A címet a borvidéki település az évszám megjelölésével bármeddig viselheti...
Az esemény médiapartnere a Borászportál. A www.boraszportal.hu honlapon keresztül, és itt, a Koccintás 2011 blogján keresztül folyamatosan tájékoztatást adunk a jelentkező településekről, a pontos helyszínekről...
A szőlő és a bor számára a szeptember a szüret kezdetét jelenti. Választásunk azért esett idén erre az időpontra, mert a legfontosabb célunk az, hogy a borvidéki települések számára teremtsünk egy eseményt. Egy napot, ami csak róluk szól! Szerencsére ma már…..
A Koccintás 2011 versenyen az ország összes borvidékbe sorolt települése részt vehet. A legkedveltebb borvidéki településekké azok a borvidéki települések válhatnak, amelyeknél - az adott település lélekszámát is figyelembe véve - abszolút értékben…..
Koccintás 2011 Mi ez az esemény? 2011.08.03 22:55:00
A Koccintás eseményt egy olyan jókedvű, hagyományteremtő versengésnek képzeltük el, ahol nem egy borászat, vagy egy bor kerül a figyelem középpontjába, hanem azok a települések, ahol a bornak nagy jelentősége van. Ezzel az eseménnyel a borvidékbe sorolt…..
Albert gazda A félreértett Béla 2010.12.21 19:00:00
Ahogyan arról beszámoltam a maga idejében, a Szépirodalmi Figyelő főszerkesztőjének ösztökélésére végre megírtam évekig tervezgetett esszémet vagy mimet Hamvas Béla A bor filozófiája című művében. Amely aztán annak rendje és módja szerint megjelent a lapban, a szám…..