Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuckyeah

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skizotéria Cannabis, bajok, csajok 2010.12.15 13:36:37
Több olvasónkban fölmerült a kérdés: mit lehet kezdeni a cannabis, magyarul a marihuána problémával skizofrén beteg esetén?  Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon. Többen kérdeztétek, mit…..
fuckyeah 2010.12.22 12:14:36
Bocsássatok meg, de a kezdő soraid nem tűrhetem szó nélkül. "Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon." - de reklámozzák, sajnos elferdítve ezzel a valóságot. Ugyanis az ember genetikája, a skizofréniára való hajlam sokkal többet nyom, mint maga a fogyasztás által kiváltott reakciók. Kétségkívül ki tudja hozni az emberben háttérben szoruló genetikai dolgokat - mint például a skizofréniát, vagy a depressziót, és egyéb más hangulati betegségeket - ettől függetlenül nem a kiváltó oka a marihuána. Az alkohol sokkal negatívabban befolyásolja amúgy ezen betegségek előmenetelét és a marihuánával szemben sokkal inkább intenzívebb lesz a hatás.
Kérem ne közöljünk egy olvasott blogon valótlan dolgokat, én elhiszem, hogy ez csak tájékoztató jellegű, de néha a félretájékoztatás következményei jóval nagyobbak, mint a tájékoztatásé.

Amúgy az említett kutatás se nem a "legújabb", sem pedig megbízható. Tessék olvasni a kanadai orvosi lapok gyógyászati marihuána kísérletekről, és független szaklapok kísérleteinek eredményeiről. Ami kis hazánkba elér, már 30-féle átfordítás, átdolgozás és elferdítés eredménye.

Mellesleg utószóként megjegyezném, hogy ha az ember gyermekének egészségéről van szó, képes és méregdrága gyógyszereket töm bele - érthető módon - ámbár ezek a gyógyászati készítmények nem titkoltan arra lettek készítve, hogy egy végtelen spirálba kerülve a mellékhatások gyötrelmeitől újabb gyógyszereket kényszerüljünk vásárolni. Én 3 éve nem szedek gyógyszert, még csak be sem oltattam magam semmilyen nyavalya ellen, és érdekes módon, orrfolyáson kívül nem voltam beteg, holott előtte a téli hónapokban, gyakorlatilag végig tüdőgyulladással és influenzával fetrengtem 40 fokos lázzal.

Aztán abbamaradt.

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett. De kérem ne ítélkezzünk már mindenki felett, és főleg ne tegyük ezt valótlanul.

Üdvözlettel:
A modern világ egy gondolkodója