Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savoya

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, sőt mészárosként emlegette a bulvármédia, holott a gyilkosok arcát nem látta senki, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vagy nem? Hol van itt az ártatlanság vélelme? Ha egy…..
Rendben, megint, de miért ilyen harmatgyenge forgatókönyvvel? És tényleg nem volt senki a környéken, aki össze tudott volna dobni valami jó kis szöveget, hogy ne unjuk szénné az agyunkat? Néhány dögös motoros és látványos robbantgatások nem mindennapi szájkarate és stílus…..
Korábbi bejegyzésem okán, amelyben ritka fotókat kerestem a magyar mozik és filmgyártás múltjából, most összeszedtem a magyar film 100 évének általam legszebbnek tartott színésznőit. A némafilm-korszaktól a mai napig az általam legvonzóbbnak tartott művésznőket tartalmazza a…..
Angliában végre van miről beszélni az esőn kívül: Bristolban az önkormányzat egyik munkása elírt egy hárombetűs szót az aszfalton. A páratlan analfabétizmus kiverte a biztosítékot a neves angol bulvárlapoknál, és rárepültek az ügyre. A bristoli városközpontban, az Old…..
Nemrégiben a Costa Bravára indulóknak adott tanácsot országfelelősünk, Roxi arról, mit is érdemes megnézni a nyaralás alatt, most egy még izgalmasabb téma kerül (szó szerint terítékre): mit is együnk, ha arra járunk, illetve mire érdemes figyelni, hogyan kerülhetjük el, hogy…..
savoya 2014.07.29 19:39:47
@artbrigitta: A tema remek, hogy a tapast kihereltek es mar van mindenhol, (az egesz vilagon) hat legyen, hogy hol milyen? andaluzia, gallicia, baszkok, katalanok es a tobbi nana hogy jo ahol jo. hogy honnan ered? Kis olvasas, hogy hol van ingyen? Andaluziaban biztos, Madridban? itt ott, ahogy Kataloniaban is talalni helyeket es amint latom mashol is, de ezt a cikket nem lehet igy bevezetni:

A chipirronestől a croquetason át a torradáig bemutatjuk a legtipikusabb katalán ételeket!

, mert egyszeruen nem igy van. Kicsit kusza a bevezeto is a cikk is es korrigalasert kiallt.
A szigetről már sokszor esett szó, ott tartózkodásunk idején is, azóta is írtam róla. Most, amikor kicsit szenvedünk a nyári kánikulában, Jeju tengerpartjáról szedtem össze ezt-azt. A sekély vízben pancsolni vágyóknak való a Geumneung Beach (금능 해수욕장) Woedolgae azaz "Magányos szikla" Azok…..
savoya 2014.07.08 00:02:10
savoya 2014.07.08 11:50:36
@cinke56: :)