Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seggarcu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik az a romantikus-csajos film, amit _bármikor_ meg tudtok nézni? Nekem jó pár szívem-csücske eszembe jut, tipikusan olyan filmek, amik nem döntögetnek sem hitchcocki magasságokat, sem bergmani mélységeket, de, ha mondjuk a tévében kapom el valamelyiket, akkor egyszerűen nem bírok…..
A svédelt szót talán először a Tekerd vissza, haver filmben hallhattuk először, ahol úgy alakul, hogy egy videótékában az összes kazetta tartalma letörlődik. Jack Black és haveri társasága fogja magát és újraforgatja az összes produkciót.Ezúttal nem Blackék ügyködtek, hanem…..
Seggarcu 2012.03.16 13:21:12
Filmdroid Epic Jedi Gang Fight 2011.07.28 21:06:00
Már az utcai nézeteltéréseknél is előkapják a lézerkardot, sőt a lézerbicskát...
Seggarcu 2011.07.29 14:16:16
Ridley Scott a 80-as évek végén (1989) készítette el ezt a stílusos akcióthrillert, amelyben Michael Douglas és Andy Garcia játssza a főszerepet. New York-i zsarukat formálnak meg, akik azt a feladatot kapják, hogy egy gyilkos kell Japánba visszaszállítaniuk, ott pedig egy jakuza…..
Szépen tejel a Transformers harmadik része, már csak e miatt sem gondolhatta senki, hogy a fejesek csak úgy lemondanak a folytatásról. Michael Bay elsétált a franchise környékéről és Shia LaBeouf sem akar visszatérni. Zavar ez valakit? Nélkülük is lehet további görgetni az…..