Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEGO las

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy aukciós oldalon akadtam rá egy classic tányérsapkás minifigre, melynek az volt az érdekesége, hogy a kezében egy világító (!) elemlámpa volt. Hú de menő, gondoltam, ráadásul még sosem láttam ilyet. Érdeklődő levelemre egy kedves topictárs írta meg (köszönet érte ezúton…..
LEGO las 2012.02.09 02:20:12
Én meg vagyok veszve ezekért a világító figekért. Jelenleg egy van, de cél az összes a SW témában. A Darth Vader-em egy hazai aukciós oldalról való. Az elem igen merült állapotban debütált nálam, de ismertem a YouTube-os videót, így nekiláttama cserének. Gond nélkül ment. A végeredmény klasszisokkal jobb lett, de így is elég haloványnak tűnt a filmbéli, vakító fénycsíkhoz képest. Itt alulról kapja az amúgy igen erős fényt, ami oldalt elvész, igazán nagy látványosság nélkül, ami marad, az a végponton lép ki, a színes plexi rúdból, sokat vesztve fényéből. Számomra a legó, szent és sérthetetlen, főleg a minifig, de rögtön tudtam a megoldást, ill, a vállalható barmolást. A fénykard transparent rúdja, kivehető és megegyezik a többi nem világítós kardéval. A plexiről, meg köztudomású, hogy ahol tükőr fényes, ott nem lép ki belőle a fény, csak, ahol matt. Elő is szedtem az 1000-es vizes prolipapírt, szárazon ráfektettem a pálcát és ügyelve, hogy ne forduljon el, toltam rajta 6-8-at, majd az egyik végét is felcsiszoltam. A különbség átvilágítás nélkül nem szembetűnő, de mikor visszakerült a markolatba és megint lenyomtam Vader Nagyúr fejét... mint a Salamon töke!!! Irdatlan fényáradat kéremszépen!! Nem bántam meg, sőt! Mindenkinek bátran ajánlom. Ja, és a csiszolt csík ne előre nézzen. Így teljesen szétoszlik a pálcán szemből nézve. Ez a világító minifig, szerintem csak ezzel a módosítással élvezhető, amúgy új elemekkel is csak a teljesen sötét szobában látszik, de akkor a minifig nem.
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
Annyira, de annyira tudtam, hogy lesz valami titkos jelelős a harmadik sorozaton. És lám, az fbtb.net egyik szemfüles olvasója meg is találta a vonalkódok helyettesítésére kitalált azonosítókat, amik valami braille írásra hasonlítanak. A tasakok oldalán vagy alján, mindegy is,…..
Jövőre egy szép termékvonallal bővül a lego-paletta. Misztikus, tudományos, vizenaluli (remek szót alkottam a földönkívüli testvérének): nagyszerű lehetőség mind a gyártó, mind a játékosok számára.Az első igazán jó minőségű képek pénteken tűntek fel a közelgő…..
LEGO las 2010.12.22 01:26:26
Vásároltam egy 8056 szettet:
www.1000steine.com/brickset/AdditionalImages/8056-1/8056-0000-xx-33-1.jpg
amiben nem a képen és a szett dobozán látható figura van, hanem:
media.photobucket.com/image/lego%20atlantis%20figures/flywheels/Random%20Toy%20Reviews/11-21008.jpg
ezzel az fejjel került a dobozba. Igazából minden stimmel, csak az arc festése tér el. A gond az, hogy a figurákat gyújtöm és igy nehéz a teljes szettet megszerezni, ha ilyenek előfordulnak. Mondjuk ez pont nem volt meg, igy nem történt nagy kavarodás.