Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travis_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
Appleblog Wozniak nyuszifüle 2011.04.25 16:55:47
Ezzel a képpel kívánunk kellemes húsvétot mindenkinek (már ha így elmúlt), az 1982-es fotón Steve Wozniak látható David Lee Roth-tal, a Van Halen énekesével.A kép története: Woz szponzorálta a US Festivals nevű maratoni koncertsorozatot 82-ben és 83-ban, amin a Van Halen mellett a…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Tegnap jött meg a frissítés, ami egy rakás hibát javított, azóta elvileg gyorsabbak, stabilabbak a Macek, különös tekintettel azokra a MacBook Prókra, amiket idén mutattak be: jellemző, hogy az új gépek nem illeszkednek tökéletesen a szoftverkörnyezetbe, főleg, ha ennyi, korábban…..
Nem tudom, ti hogy emlékeztek, de mintha a korábbi iPhone-bejelentések előtt hihető jóslatok jelentek volna meg. Ezzel szemben most elöntött minket az ötletáradat: mintha különösebb koncepció nélkül dobálták volna egymásra a pletykaoldalak, ami eszükbe jutott, hogy a végére az…..
Különös eredménnyel zárult a képrejtvény, mert noha azt hittem, az első kép lesz a nehezebb, a több megközelítőleg jó válasz erre érkezett.Az első képen egy üvegfelületen láthatjuk a felverődött havas latyakot, amire hátulról egy autó lámpájának fénye tükröződik át.…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..