Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenyo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  - A változtatások egy része várhatóan tovább fogja növelni a munkavállalók kiszolgáltatottságát - Ha az Országgyűlés sürgősséggel megtárgyalja és elfogadja a június harmadikán benyújtott módosító javaslatokat, akkor július elsejétől módosulhat a Munka…..
  A megbízónak elege lett a biztonsági cégek szélhámosságaiból, ezért lehetett tartani attól, hogy az őrök el fogják veszíteni az állásukat. DE mivel talpraesettek voltak, ez mégse következett be. :) Levél: „Évekkel ezelőtt költöztem fel Budapestre, mert csak itt…..
  Az álláskeresés során nagyon sok kellemetlen, sőt kifejezetten megalázó „élményben” lehet az embernek része: Levél: „Már több mint egy éve vagyok munkanélküli. Hiába böngészem reggeltől estig az álláshirdetéseket egyszerűen nem tudok elhelyezkedni.…..
Szenyo 2011.06.06 15:55:03
@cannyon: Igen ez sajna igy megy,még egy egyszerű élelmiszerbolt őrzésre is jelentkeznek 10-12-en,pedig tudjuk hogy nem egy kultivált meló ez a vagyonőröknél..,mégis.Nagy a munkanélküliség!
  „A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Jennifer igazán szerencsés, a gazdája  - akivel együtt szokott őrködni - nem ugató eszköznek, hanem igazi társnak tartja őt.  Így kéne minden kutyával bánni! Az őrök között…..
  VV Laci állítása szerint a cégétől elpártoltak a megrendelők. „A helyzet az, hogy bizonyos értelemben nem tett jót nekem az ismertség. A biztonsági cégem ügyfélkörében ugyanis nem számít jó pontnak, hogy ennyit vagyok a reflektorfényben. Megrendelőim 70 százaléka…..
Egy – sajnos – tipikusnak mondható eset: Levél: „Van egy cég, a neve: …………! Ez a cég embertelen körülmények között dolgoztatja az embereket! (Budapesten a ………-t is ők őrzik.) Meg lehet nézni, hogy ennél a társaságnál…..
A napokban postázzák ki a kamarai tagdíjak befizetéséhez a csekkeket, ezért  a vagyonőrök között – érthetően – ez most a fő téma. A ma reggel levélben kapott  - városi legendák közé sorolható - történet is erről szól: „Hallottam, hogy egy…..
Anett az Escort kft.-nél dolgozik személy- és vagyonőrként. Fotóit nézegetve ismét megbizonyosodhatunk arról, hogy nem igazak azok az előítéletek, melyek arról szólnak, hogy a női biztonsági őrök férfiasak, tramlik, ápolatlanok … mert bizony a női őrök igenis csinosak,…..