Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnhaStudio

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csudálatos nap volt a tegnapi, hiszen végre eredményt hirdettek az új Nemzeti Galéria tervpályázatával kapcsolatban. Egy rövidke elmélkedés erejéig azonban szeretnék még egy picit visszakanyarodni a hét elejére: történt ugyanis, hogy a Katona József Színház kantinjában…..
AnhaStudio 2015.05.05 14:19:13
Most bukkantam erre a blogra, látom, hogy ez a Liget Projekt reklámja, ennek megfelelően meglehetősen tendenciózus. De akkor is, a blogger fölényeskedő stilusban lekezeli az ellenvéleményeket hangoztatókat: itt és most a Zoboki irodát (és “Zugló Ökle” Várnai Laci, “nagyasszony” Garay Klári néni...Máshol meg Zoboki “MÜPA” Gábor, és Villogó Doboz…próbáljunk meg egy szintet nem alulmúlni...ha lehet...).

Most végignéztem a teljes blogot. És nem találtam “érvekre fűzve elmagyarázva, miért gondolják, hogy a galéria jobb helyen lenne a városligetben, mint a várban” (vagy máshol)? Nem világos, hogy a nem olyan régen a várból a MÜPA-ba leköltöztetett Ludwig múzeumot miért kell majd megint költöztetni? Nem világos, hogy egyáltalán miért kell egy rakás múzeumot egy városi közparkban egy kupacba összehordanunk? Én ettől kezdek el vakarózni és tikkelni. Egy percig sem gondoltam, hogy a ligetet lebetonozzák, de én is lassan írom, hogy mindenki megértse: NEM KELL LIGET PROJEKT PONT Én értem, hogy Brand és Negyed és Baán úr álomprojektje, meg az aduász érv a 65%-ra növekvő zöldterületről, amit persze úgysem tudunk majd ellenőrizni. És az utólag született “quod erat demonstrandum” KPMG tanulmány….

Én szeretném, ha a Városliget, csak úgy, egy pihenőpark maradna és nem válna Negyeddé.

UI: szerintem a blogger nem értett meg valamit, illetve nagyon összekeveri a dolgokat: a bevágott 2011-es idézet alapján nekem az jön le, hogy a Zoboki iroda nem szeretne olyan várrekonstrukcióban részt venni, amiben régi tervrajzok alapján (vannak ilyenek?) többszáz éves, de mára eltűnt történeti épületek újra felépítése történne, további százmilliárd forintokért. És ez nincs ellenmondásban azzal, hogy ő meghagyná a várban a galériát, esetleg egy új, modern épületben. De erről nyilatkozzon Zoboki úr. Mellesleg a vár ilyesfajta újra felépítését én sem szeretném, apropo a Vár Projektről lehet valamit tudni? Valamiért az az érzésem, hogy a Liget és a Vár projektek összefüggenek...
Még néhány nap és megtudjuk, hogy milyen múzeumok is lesznek a Városligetben. A titkos, többfordulós pályázatokról nemzetközi zsűri döntött és az egyes épületek nyertes terveit 2014. december 19-én, pénteken hirdetik ki. A nemzetközi zsűri egyik izgalmas figurája Edwin…..
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
AnhaStudio 2011.03.10 10:23:38
@Gabci79: egyetértek veled, az LG Support = 0, még egy igen/nem -el megválaszolható kérdésre sem birnak válaszolni, nemhogy érdembeli, technikaira. Sejtésem szerint a kérdést sem értik. A szerviz (Akácfa utca) készséges, de a lehetőségei korlátozottak. Valóban az látszik, mintha a 3xx sorozatot a cég elengedte volna, a kurrens az 5xx és jön a 6xx, nomeg a 3D - ide megy az erőforrás. Visszatérve a játszóra, nincs megoldás. Most az 542-es fw van benne. Kb. két napig a játszó által felismert és netről letöltött 544-es fw is volt benne, de ezzel kifejezetten rosszabb volt, mint az 531: a kérdéses helyeken a lejátszás lefagyott (=kép megállt+csönd). Ekkor a szervizzel visszatetettem a 542-t. Most megvan az összes fw 526-tól 544-ig, letöltve, de elment a kedvem a vacakolástól. Látszólag az LG képtelen ezzel a játszóval mit kezdeni. (talán már nem is akar) Sejthetőleg a kép processzor chip (Broadcom BCM7601) képességei ennyit engednek. A wifi nem megy, a BD Live számomra használhatatlan, némely DVD-nél a sziporkázás megvan (ami a régi Pioneer DVD játszómnál nincs) A következő BD játszóm nem LG lesz. És pont a support miatt...