Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilie

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem hiszem el...muszáj kiírnom,...nem hiszem el.nemrég tudtam meg, nincs egy órája. azt hittem, valami baromi szar vicc.de nem. meghalt.Együtt mentem vele Prágába, aztán Krakkóba is. Ha találkoztunk, mindig nevetett, én is nevettem vele. Az egyik legjobb ember volt, akit ez a…..
Fűben, virágban, dalban, fában,születésben és elmúlásban,mosolyban, könnyben, porban, kincsben,ahol sötét van, ahol fény ég,nincs oly magasság, nincs oly mélység,amiben Ő benne nincsen.Arasznyi életünk alattnincs egy csalóka pillanat,mikor ne lenne látható az Isten. De jaj…..
PPKE-BTK SzóSz blog Csobánka 2009 2009.07.06 22:35:00
 Eltelt a hét. Rettegtünk, készültünk, vártuk, rápihentünk, imáztunk érte. Aztán megérkeztünk, rengeteg csapat, régen látott ismerős arcok...sátrat építenek, matracokat hurcolnak...Már az elős nap próbára tette a nevelőket és gyerekeket egyaránt. szakadó eső,…..
PPKE-BTK SzóSz blog Gólyatábor 2009.09.03 23:08:00
– Mondjunk áldást az Úrnak! – Istennek legyen hála!   Befejeztük a zsolozsmázást. Ültünk a hazafelé tartó gólyavonaton két folyósó felőli székben, és néztük egymást. Zsófin is látszott, hogy nem akármilyen négy nap van mögötte, én meg egyenesen ki…..
Lilie 2009.09.05 10:13:36
 „Az ember semmit sem vehet, hanem ha a mennyből adatott néki.” Hatalmas Mennyei Atyánk, aki elhívtál, Megerősítesz és küldesz minket: A Te dicsőségedet hirdetjük!Hála érte, hogy a sokféleségünkből A Te vezetéseddel alakul a…..
Lilie 2009.02.02 21:27:39
PPKE-BTK SzóSz blog Takarítás 2009.01.13 14:43:00
– Szervusz, jó éjt!– Sziasztok, nektek is!…Ülök egyedül a lelkészségen. A két lámpa szinte nappali fénnyel árasztja el a termet. Odakint viszont nagyon sötét van. Az ablakokban tükröződő szoba körvonalain csak nagynéha tör át egy elsuhanó vonat ablakainak a…..
Szilveszter éjjel. Dudák zaja, petárdák robaja. Tüzijátékok röppennek a magasba, hogy színpompás robbanással aláhulljanak, nem hagyva maguk után csak puskaporszagú füstöt. Szinte forr a levegő a hangnak, fénynek és hőnek eme színes kavalkádjától. Az emberek arcáról…..
PPKE-BTK SzóSz blog Új Layout 2008.12.02 12:59:00
Tetszik-é vagy nem tetszik-é az új dizájn..ez itten az kérdés!Szavazz, hogy szeretnéd-e, hogy szembebámuljon temmagad mikor fellépsz a blogra:-) P.S. Sajnos a "Szerintünk"-et még eddig nem tudtam kiszedni..de rajta vagyok...:-)P.P.S. ez a bejegyzés ideiglenes, csak kis…..
PPKE-BTK SzóSz blog GT 2007. :) 2007.08.28 02:09:16
Sziasztok!!!Itt vagyunk a Pázmány-GTben!!! És nagyon szuper a hangulat :) Itt mögöttem mindnyájan alkottok SzóSzosok... Hát igen, kreatív diákkör vagyunk. :)Zsuzska éppen az új SzóSz-pólókra írja fel a hivatalos feliratokat miközben  Ági szavaival tanácsolja. Munkamegosztás…..