Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motti

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is van a mondás? Két dologról nem akarod tudni, hogy készül, a kolbász és a politika? Őszintén szólva, a House of Cards, azaz Kártyavár három évadát látva engem a kolbász…..
Rengeteget tud dobni egy filmen az, ha a főhőst a szívünkbe tudjuk zárni, ám még nagyobbat szól, ha ezt egy párosról mondhatjuk el. A több mint 100 éves filmtörténelem alatt rengeteg pazar párost láthattunk már viszont a filmvásznon, akik közül sokakat a mai napig emlegetünk,…..
Szinte rajongó módjára  kedvelem a James Bond filmeket, sztorikat, nem egy regényt olvastam kedvenc ügynökömről, valamint többször is maraton szerűen néztem végig mind a 23 [plusz  a nem hivatalos filmeket.] kalandot...
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
motti 2012.08.10 17:02:57
@Lasombra:
Fociról nem vitatkozom, mert az tényleg a pénzről szól.
De ha jól emlékszem az a mondás sem ma hangzott el nem is akárki szájából, hogy "Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci!"
Viszont tudom, hogy több sport szakág kapott pénzt pályázatra, hogy az adott sportág Magyarországon szervezze a következő világ vagy európai versenyét, amiből az elkövetkezendő években a turizmus igen csak profitálni fog. Nem tudom feltűnt-e, hogy ezek száma igen csak megcsappant az előző években? (pénz támogatás miatt)
A Maffiózók bővelkedik király jelenetekben, mai retróvideónk is ilyen: Hesh megmondja Christophernek, miért szar az a nóta, amit oly büszkén mutogat neki. Egyébként tényleg szar.…..
Ezzel a videóval búcsúztatjuk az Éden hotel2 messze legstílusosabb és legviccesebb szereplőjét, a meggymagcsöcsű terhes hattyút. ..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
Egy átlagos hétköznap reggel 2,5 millió néző kapcsolja be a tévét, derül ki az AGB Nielsen elemzéséből. Az átlagnéző 48 év feletti és legalább 88 percig nézi a képernyőt, és 47,2 százalékos eséllyel választja az m1, az RTL Klub és a TV2 műsorát. A három földi adó…..
motti 2011.11.23 09:56:14
@anna333:
Egyet értek, háttérzajnak a reggeli készülődésnél tökéletes. Hírek, időjárás, közlekedési információk (bár ez csak az RTL-en volt). Mióta nincs RTL, ahol ezeket fél óránkét elmondták, amíg a munkába indulók készülődtek, azóta próbálok a többi haszontalan közül választani.:( Jobb, mint a sok rádió idióta reggeli adása.
comment:com Nőnap a c:c-n: Alex 2011.05.18 10:00:00
A GQ-nak készített fotósorozatot a True Blood egyik vámpírját alakító Alex Skarsgard. ..
comment:com Idén nem lesz Mad Men 2011.03.30 13:30:00
Egy korábbi posztban már írtuk, hogy komoly bajban van az AMC zászlóshajójának számító Mad men (Reklámőrültek), mert a készítő Matt Weiner és a gyártó Lionsgate/AMC nem tudnak megegyezni anyagi jellegű kérdésekben. A Deadline.com megtudta, mi is egészen pontosan az akadálya…..
Kellemetlenül érintheti azokat, akik az Aerovivával mentek volna szilveszterezni, hogy az utazási iroda a hétvégén megszűnt:A cég közlemény szerint minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utasunk sem marad…..
motti 2010.12.21 13:38:12
@Kulics: ajánlanék egy kicsit több gazdasági szaksajtót, akkor nem csak kettőt tudnál felsorolni.
tanulni kellett volna, meg dolgozni és nem utólag irigykedni...