Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maka

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fél pillanatra azon kapod magad, hogy az ablakon kifelé tekintve a szomszéd ház előtt elterülő aszfalt fagyos gőzölgését bámulod. Aztán visszatérsz az élőképbe, füledben ismét felcsendül az egész estén át végigkísérő zaj és visszafordulsz a legjobb barátaid felé. -…..
A testbeszédünk sokkal fontosabb, mint ahogy azt előzetesen gondolnánk. Hiába kápráztatnánk el a kiszemelt hölgyet mézes-mázas szavainkkal, ha közben érzi rajtunk a letörtséget. Képzeld csak el, hogy megpillantasz egy gyönyörű lányt és szóba is elegyedtek, de érzed rajta a…..
Hálás köszönet mindenkinek a pozitív szavakért és a bevezető terjesztéséért. Minden egyes kritika (pozitív vagy negatív) vagy új olvasó extra lendületet ad a blog írásához. Bár én vagyok értetek, és nem ti értem, nagyon hálás lennék, ha a továbbiakban akár csak egy…..
Nem vagyok jobb nálad. Csak egy 24 éves srác vagyok, aki nem talált még ilyen blogot. Vagyis talált, csak nem volt megelégedve velük. Úgy gondoltam írni kéne egyet saját ízlésem szerint. Eddig nem alkottam egyáltalán a témában, most megpróbálom. De ne is foglalkozzunk velem. Nem…..
Múlt hét csütörtökön az NBC többszörös Emmy-díjas egykamerás sitcomja formátumot váltott, és kipróbálta, milyen lenne, ha élő közönség előtt vennék fel hétről hétre. Az időeltolódás miatt ráadásul az epizódot kétszer is előadták élőben, így a keleti parti…..
Tardai történetek Dumálós poszt 2009.03.28 09:08:00
Halljátok, basszátok meg, beszéljünk meg mindent itt, ami nem konkrét sztorival kapcsolatos.Szar vagyok, kapjam be, vagy mikor megyünk Panorámába, meg kinyírlak, ha száznál abbahagyod.Itt lehet bennfenteskedni, meg spanoskodni, meg kérdezősködni. Szerző-olvasó találkozó, basszátok…..
maka 2009.04.01 17:43:13
@nathanp: Nem kérdés, hogy megyünk bulizni Tardára, csak még azt nem tudom, hogy merre is esik a térképen...
Ne lássatok megNe adjatok rám aranyos palástot,Nem kell a gyémántos korona,De vigyétek a víg csörgő-sapkát isS tarka köpenyeg sem kell soha.Szürke-országnak vagyok a királya,Láthatlan trónom nekem ragyog.Amíg nem láttok, nem ékesíttek,Nem rubrikáztok, addig: vagyok...- Ady Endre…..
maka 2007.11.06 16:19:34
Megvolt az évadnyitó. Nyúllábbal, meg répával..."Ripityom! De nagy a kedvem ma,vörösbort iszom az íccaka,három-négy, vagy akár tíz iccével,a tetejét megspriccelem ásványvízzel!"Függöny le, Ádi el, virágokat a kukába, vastapsvihar rulez!..